Paleolit receptek

Hozzávalók 2-3 személyre:
• 1 nagy karfiolrózsa
• 1 nagy brokkolirózsa
• 2 db sárgarépa
• 10-12 dkg paleoLét lisztvarázs szükség szerint
• 3 db tojás
• 3 tk. kacsazsír
• 3 tk. tojásfehérje por (opcionális)
• só ízlés szerint

Hozzávalók:
• 2 db csirkemellfilé
• 2 db újhagyma (apró karikára vágva)
• 1 db sárgarépa (apró kockára vágva)
• 1 db fehérrépa (apró kockára vágva)
• 20 dkg gomba szeletelve
• 3-4 evőkanál kacsazsír
• 1 evőkanál paleolaj (pácoláshoz)
• 1 evőkanálnyi kápia paprika apróra vágva (opcionális)
• só, bors, fokhagymapor (ízlés szerint)

Hozzávalók 35 darabhoz:
• 25 dkg manioka liszt
• 10 dkg marhafaggyú / ghee (tisztított vaj)
• 1 ek. dijoni magos mustár
• 1 kk só ízlés szerint
• 1 tk. paleo sütőpor
• 16 dkg reszelt Grana padano sajt / cheddar sajt
• 0,5 dl hideg víz szükség szerint

Hozzávalók 25 darabhoz:
• 1 csomag Paleolit Éléskamra csupa csokis muffin lisztkeverék
• 4 db M tojás
• 5 evőkanál kókuszolaj
• 1 teáskanál bio citromlé
• 2 evőkanál eritrit
• 4 evőkanál víz
• csipet só
• 2-3 púpozott evőkanál török mogyoró liszt (szükség szerint)
• 1 maréknyi durvára darált dió
• 1 maréknyi durvára darált pisztácia
• 1 maréknyi durvára darált kesudió
• 5 dkg paleo étcsokoládé
• 5 evőkanál olvasztott kókuszolaj
• 2 evőkanál darált eritrit
• 2 evőkanál holland kakaó
• 200 g kókuszkrém

Hozzávalók 4 személyre:
• 3 db nagyobb datolyaszilva
• 3 ek. zselatin
• 150 ml víz

Hozzávalók:
• 150 g Nocarb kakaós muffin alap
• 320 ml víz
• 30 ml paleolaj/kókuszolaj
• 130 g darált eritrit

Hozzávalók 4 személyre:
• 15 dkg házi sonka
• 15-20 dkg PaleoLét lisztvarázs szükség szerint
• 4 db tojás
• 1 ek. kacsazsír
• víz szükség szerint
• só, bors ízlés szerint
• 1 ek. paleolaj
• 20 dkg darált sonka
• 5 dkg kockázott bacon szalonna
• 100 g ToTu krém extra
• 10 dkg reszelt Chedar sajt
• 10 dkg reszelt cukkini sajt

Hozzávalók 4 személyre:
• 2 libanyakbőr
• 30 dkg darált liba / kacsahús (kacsamell csík)
• 3 maréknyi szárított vegyes gomba(áztatva)
• 4 ek. szárított leveszöldség (áztatva)
• 20 dkg liba-, kacsa- vagy csirkemáj
• 2 főtt tojás
• 2 ek. NoCarb daramix / cassava dara
• 3 db tojás
• 2 tk. vöröshagymapor
• 2 tk. fokhagymapor
• 1 kisebb csokor aprított petrezselyemlevél
• só, bors ízlés szerint
• liba / kacsazsír

Hozzávalók:
• 7 db tojás 380 g
• 1 ek. almaecet
• 15 g juharszirup / méz
• 1 kk. szódabkarbóna
• 1 kk. paleo sütőpor
• 3 ek. extraszűz olívaolaj / kókuszolaj
• 8 g himalaya só
• 100 g Yungas manioka liszt
• 64 g Yungas malanga liszt
• 40 g Yungas hántolt földimandula liszt / kókuszliszt
• 60 g útifűmaghéj liszt
• 30 g tojásfehérje por

Hozzávalók 2 személyre:
• 1 db mézédes sárgadinnye
• 10-15 db sárgadinnyegömb
• kesúdió tej szükség szerint
• 1 tk.vanília aroma
• 1 tk frissen reszelt gyömbér
• 3-4 szelet sóban érlelt sonka (opcionális)
• 1-2 tk.ToTu krém /fő
• őrölt fehérbors ízlés szerint

Hozzávalók:
• 6 tojás
• 6 evőkanál Yungas finoman őrölt manióka liszt
• 6 evőkanál eritrit
• 6 g paleo sütőpor
• 10 dkg ghee tisztított vaj
• 1 csapott teáskanál konjac liszt
• 1 csipet só

Hozzávalók 15 darabhoz:
• 100-110 g NoCarb rost sütőmix (szükség szerint)
• 20 g tojásfehérje por
• 1 tk. paleo sütőpor
• 11 g instant élesztő (opcionális)
• 50 g reszelt parmezán
• 2 tk. só ízlés szerint
• 50 g sütőtökpüré
• 4 db tojás
• 8 ek. folyékony kókuszolaj
• 150 ml kesudió tej

Hozzávalók egy 24 cm piteformához:
A tésztához:
• 18 dkg Yungas durvára őrölt hántolt földimandula panír
• 3 evőkanál kókuszreszelék
• 1 tk. útifűmaghéj liszt
• 8 dkg marhafaggyúzsír / kókuszolaj
• 3 db tojás
• 1 tk. foszfátmentes sütőpor
• 1 csapott evőkanál Gál Glicin
• csipet só
• 2 ek. hideg víz szükség szerint

Hozzávalók 2 személyre:
A fasírthoz:
• 40 dkg darált hús (marha, sertéshús vegyesen)
• só, bors
• 2 evőkanál NoCarb daramix
• 1 fej hagyma apróra vágva
• 3 gerezd zúzott fokhagyma
• 2 tojás
• só, bors ízlés szerint
• 1 kk. dijoni mustár
• édes pirospaprika
• paleolaj a sütéshez

Hozzávalók 3 személyre:
A lángoshoz:
• 30 dkg PaleoLét lisztvarázs
• 1 tk szódabikarbóna
• 150 g kókuszjoghurt (natúr)
• 1,5 dl totu tej
• 1 kávéskanál só
• 2 dkg friss élesztő (kompromisszum) / 6 g paleo sütőpor
• 1 db tojás
• 1 tk. kókuszvirágcukor

Hozzávalók 4 személyre:
• 2 ek paleolaj
• 1 fej vöröshagyma
• 3 gerezd fokhagym
• 60 dkg marhanyak
• 1 púpozott ek fűszerpaprika
• só, bors ízlés szerint
• 30 dkg sárgarépa
• 1 db hegyes-erős zöldpaprika
• 1 csomag Paleolit Éléskamra hagyományos nokedli keverék
• petrezselyem a tálaláshoz

Hozzávalók:
• 10 dkg paleo étcsokoládé
• 2 dkg kakaóvaj
• 2 evőkanál szalonnabőr panírmorzsa
• chili pehely ízlés szerint

Hozzávalók 6 darabhoz:
• 150 g NoCarb vaníliás muffin por
• 4 evőkanál olvasztott kókuszolaj
• 7X NoCarb Eritrit-Stevia Édesítő ízlés szerint
• 320 ml víz
• 1 maréknyi aszalt gyümölcs aprítva (opcionális)
• 50 g paleo étcsokoládé aprítva

Hozzávalók:
• 1 adag kesudió szűrlemény (kb. 5-6 ek.)
• 1-2 evőkanál inaktív élesztőpehely ízlés szerint
• 1 teáskanál hagyma por
• 1 teáskanál fokhagymapor
• 1 teáskanál sárgarépa granulátum (opcionális)
• himalaya só ízlés szerint
• 1 evőkanál tahini
• 1-2 evőkanál ghee
• 1 evőkanál paleolaj / extra szűz olívaolaj
• 1 evőkanál friss citromlé

Hozzávalók 4 személyre:
• 1 kisebb fej karfiol
• 1 db padlizsán
• só, bors ízlés szerint
• NoCarb rost sütőmix a panírozáshoz
• 4 -5 db tojás
• NoCarb panír
• paleolaj/kókuszzsír a sütéshez
• Totu krém extra
• párcsepp citromlé
• 1 tk. fokhagyma granulátum

Hozzávalók:
A piskótához:
• 6 tojás
• 6 dkg mandula őrlemény
• 6 dkg eritrit
• 1 vaníliarúd kikapart magjai
• csipet só

Hozzávalók:
A csirkepörkölthöz:
• 4 darab csirkecomb
• 4 db csirkemáj
• 1 evőkanál mangalica zsír
• 5 dkg vöröshagyma
• 1 db kápia paprika karikára vágva
• 1/2 csili paprika karikára vágva (opcionális)
• 1 db paradicsom
• 1 teáskanál pirospaprika
• só ízlés szerint

Hozzávalók 5 darabhoz:
• 4 db tojás
• 3 púpozott evőkanál útifűmaghéj
• 3 púpozott evőkanál mandula őrlemény
• 2 evőkanál mandula liszt
• 2 púpozott evőkanál nyílgyökér liszt
• 1 evőkanál kókusz liszt
• 2 g aszkorbinsav / citromsav
• 30 g kókuszzsír / kacsazsír
• 6 g szódabikarbóna
• 20 g citromlé
• 2,5 dl forró víz
• 0,5-1 dl ToTu tej / kókusztej szükség szerint

Hozzávalók 12 szelethez:
A piskótához:
• 15 dkg kókuszreszelék finomra darálva
• 5 dkg holland kakaó
• 1 dkg konjac liszt
• 8 db "L" tojás kettéválasztva
• 10 dkg eritrit
• 8 evőkanál víz

Hozzávalók 2 személyre:
A pestóhoz:
• 1 csomag medvehagyma
• 50 g pirított fenyőmag
• 40 g mandulabél
• 50 ml extra szűz olívaolaj + az üveg tetejére
• 5 dkg reszelt parmezán sajt + a szóráshoz
• só, bors ízlés szerint

Hozzávalók 15 darabhoz:
• 4 db tojás
• 6 evőkanál mandula őrlemény
• 4 evőkanál eritrit + szóráshoz
• 1 evőkanál olvasztott kókuszolaj

Hozzávalók:
A tésztához:
• 155 g Toscan Pizza lisztkeverék
• 20 g sertészsír
• 3 db tojás
• 100 ml Totu tej szükség szerint

Hozzávalók 2 személyre:
A tésztához:
• 180 g Paleolit éléskamra keltes élmény lisztkeverék + szóráshoz
• 100 g batáta püré
• 2 db "S" tojás
• 50 ml víz
• 30 g lágy kókuszzsír
• 20 ml frissen facsart citromlé
• 1 tk. bors

Hozzávalók 2 személyre:
• 4 szelet tarja vékonyra klopfolva
• 4 szelet sonka
• 4 szelet kesudió "lágy sajt"
• 2 dkg cheddar, durvára reszelve
• frissen őrölt Himalája só
• frissen örőlt színes bors

Hozzávalók 8 szelethez:
A piskótához:
• 8 db tojásfehérje
• 8 evőkanál víz
• 8 evőkanál eritrit
• 2 teáskanál konjac liszt
• 15 dkg frissen darált kókuszreszelék

Hozzávalók 2 személyre:
• 2 db filézett csirkecomb
• só, bors ízlés szerint
• 1 ek. erős darált paprika
• 2-3 ek. paleolaj
• 20 dkg bacon szalonna csíkokra vágva
• 30 dkg gomba
• 30 dkg brokkoli
• 1/2 szódabikarbóna
• 1 db új zöldhagyma
• 1/4 kaliforniai paprika csíkokra vágva
• petrezselyem 5-6 szál
• 1 ek. totu krém
• 1 ek. parmezán sajt

Hozzávalók:
A tésztához:
• 8 dkg NoCarb rost sütőmix
• 4 dkg ToTu krém
• 3 db tojás
• 6 evőkanál kókuszolaj
• 1 teáskanál paleo sütőpor
• 1 teáskanál instant élesztő
• 1 teáskanál darált nyírfacukor
• 1 teáskanál fokhagymapor
• 1 teáskanál só,bors ízlés szerint
• 150 ml langyos víz
• 5 dkg Grana Padano sajt

Hozzávalók:
A pörkölthöz:
• 5 dkg mangalicazsír
• 2 nagy fej vöröshagyma
• 3 db zúzott fokhagyma
• 1,5 kg őzhús (nyak, lapocka)
• 1-2 maréknyi szárított rókagomba
• 2 ek. csemegepaprika
• 2 kk. fekete bors
• 2 dl száraz vörösbor
• 1 tk. morzsolt kakukkfű
• 1 tk. őrölt rozmaring
• só, bors ízlés szerint
• 1 kiskanál Erős Pista
• őrölt kömény

Hozzávalók:
• 300 g NoCarb Noodle tészta (bármilyen lehet)
• 6 púpozott ek. nyílgyökér liszt
• 1 tk. konjac liszt (szükség szerint)
• 1 ek. tojásfehérje por
• 1 tk. paleo sütőpor
• 2 db tojás
• só, bors ízlés szerint
• fokhagymapor (opcionális)
• 2 ek. marhazsír vagy kacsazsír

Hozzávalók 1 tepsihez:
• 6 ek. PaleoLét lisztvarázs
• 6 db tojás (L)
• csipet só
• 2,5 dkg holland kakaó
• 6-8 dkg porított eritrit ízlés szerint
• 1 vanília kikapart magja
• 6 ek. meleg víz
• 1 kisebb cukkini reszelve, enyhén kinyomkodva

Hozzávalók 2 személyre:
• 1 db pak choi
• 1-2 evőkanál paleolaj
• 225 g garnélarák
• 10 dkg sonka
• 4-5 evőkanál Totu krém extra
• 2-3 gerezd zúzott fokhagyma
• 4 db aszalt paradicsom
• 1 teáskanál chili pehely
• só, bors ízlés szerint
• 10 dkg csíkokra vágott cheddar sajt
• 5 dkg reszelt parmezán

Hozzávalók 2 személyre:
• 4 db csirke felsőcomb filé (bőr nélkül)
• só, bors ízlés szerint
• kacsazsír a sütéshez
• 4-6 db nektarin
• 3 ek. eritrit/kókuszvirág cukor
• 0.5 dl fehérbor (opcionális)
• 1 dl narancslé
• 5 dkg ghee tisztított vaj
• 1 tk. chili pehely (opcionális)
• 1 tk. tápióka keményítő/nyílgyökérliszt
• 1 maréknyi friss bazsalikom aprítva

Hozzávalók 6 darabhoz:
• 2-3 db "M" tojás
• ízlés szerint só, bors
• 3-4 evőkanál manióka liszt szükség szerint
• 2-3 db nagyobb sárgarépa reszelve
• 1 csomag újhagyma szára aprítva
• 1 maréknyi friss spenót aprítva
• kevés kacsazsír a sütéshez

Hozzávalók 2 darabhoz:
• 175 g NoCarb B&B por
• 30-40 ml kókuszolaj
• 350 ml víz
• 2 közepes db vöröshagyma
• 1 teáskanál só
• 1 csipet bors

Hozzávalók 2 személyre:
• 1 sertés szűzpecsenye
• 4 dkg ghee tisztított vaj
• 1 evőkanál olívaolaj
• 1 póréhagyma fehér része nagyon apróra vágva
• 1 ág kakukkfű
• frissen őrölt bors
• só ízlés szerint

Hozzávalók 4 személyre:
A páchoz:
• 1 evőkanál dijoni mustár
• chili paprika ízlés szerint
• 1/2 teáskanál örölt kömény
• 1 teáskanál fokhagymapor
• ízlés szerint só
• ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
• 2 evőkanál peleolaj

Hozzávalók:
• 100 g NoCarb Gofri por
• 30-40 ml olvasztott ghee / kókuszolaj
• 250 ml ToTu tej / növényi tej

Hozzávalók 4 személyre:
• 100 g NoCarb Gofri por
• 30-40 ml olvasztott ghee / kókuszolaj
• 250 ml ToTu tej / növényi tej

Hozzávalók 4 személyre:
• 15 dkg rókagomba
• 25 dkg fehér batáta
• 1 közepes fej vöröshagyma
• 2 evőkanál ghee tisztított vaj
• só, bors ízlés szerint
• 100 g ToTu krém extra

Hozzávalók 2 személyre:
A tésztához:
• 180 g Paleolit éléskamra keltes élmény lisztkeverék + szóráshoz
• 100 g batáta püré
• 2 db "S" tojás
• 50 ml víz
• 30 g lágy kókuszzsír
• 20 ml frissen facsart citromlé
• 1 tk. bors

Hozzávalók:
• 160 g mandula őrlemény
• 80 g nyílgyökér liszt
• 50 g marhafaggyúzsír vagy gee
• 4 g konjac liszt
• 30 g tojásfehérje por
• 150 ml szénsavas ásványvíz (szükség szerint )
• 3 db "S" tojás
• 6 g só ízlés szerint
• 6 g paleo sütőpor
• 50 g reszelt cheddar sajt + a szóráshoz (opcionális)

Hozzávalók:
• 6 db tojás
• 3 ek. 7X NoCarb Eitrit-Stevia Édesítő
• 1 tk. paleo sütőpor
• 2 tasak NoCarb diétás kakaós pudingpor
• csipet só
• 100g 74% étcsokoládé
• 80g kókuszzsír
• 300ml víz

Hozzávalók 12 szelethez:
• 4 körte
• 2 db alma
• 1 fej lilahagyma
• 1 fej salottahagyma
• 1 maréknyi aszalt áfonya
• 1 maréknyi aranymazsola
• 1 db fahéjrúd
• 4-5 dkg gyömbér
• 1 chili paprika
• 1 kávéskanál gyömbér
• 130 ml fehérborecet
• 1 kiskanálnyi méz
• 2 evőkanál balzsamecet
• 1 evőkanál Gál glicin ízlés szerint
• kevés só
• 1 mokkáskanál pektin

Hozzávalók 12 szelethez:
• 4 db tojás
• 1 ek. kókuszkrém
• 1 db Paleolét csokis brownie liszkeverék / kakaós muffin lisztkeverék
• 10 dkg Paleolét csokoládé pasztilla
• kókuszzsír a forma kenéshez

Hozzávalók 12 szelethez:
• 15 dkg aszalt gyümölcs aprítva(többféle annál finomabb)
• 2 evőkanál rum
• 5 dkg durvára aprított dió
• 4 tojás
• 4 evőkanál kókuszolaj
• 1 evőkanál méz
• 1 kezeletlen citrom reszelt héja
• 1 kezeletlen narancs reszelt héja
• 2 evőkanál 7X NoCarb Eitrit-Stevia édesítő
• csipet só
• 150 ml víz
• 8,5 dkg NoCarb rost sütőmix
• 1 teáskanál NoCarb sütőpor

Hozzávalók 2 személyre:
• 1 db szűzpecsenye
• 8 db bacon szalonna csík
• só
• bors
• fokhagymapor

Hozzávalók 20 db-hoz:
• 200 g PaleoLét lisztvarázs
• 100 g reszelt Cheddar sajt
• 100 g durvára darált tepertő
• 2 db tojássárgája
• 30 g ghee
• 150 ml ToTu tej
• 6 g paleo sütőpor
• 2 g instant élesztő (opcionális)
• 2 tk. só (ízlés szerint)
• 1 tk. bors (ízlés szerint)
• 1 csapott ek. dijoni magos mustár
• 1 csapott ek. házi erős Pista
• tojásfehérje a kenéshez
• öreg szilva lekvár (szükség szerint)

Hozzávalók 14 db-hoz:
• 8 dkg NoCarb rost sütőmix
• 4 dkg ToTu krém
• 3 db tojás
• 6 evőkanál kókuszolaj
• 1 teáskanál paleo sütőpor
• 1 teáskanál instant élesztő
• 1 teáskanál darált nyírfacukor
• 1 teáskanál fokhagymapor
• 1 teáskanál só
• bors ízlés szerint
• 150 ml langyos víz
• 5 dkg Grana Padano sajt

Hozzávalók 16 db-hoz:
• 150 g NoCarb csokis muffin por
• 30 ml paleolaj
• 120 g eritrit
• 320 ml víz/mandulatej

Hozzávalók 8 db-hoz:
• 225 g NoCarb kakaós muffin por
• 50 ml peleolaj
• 150 g eritrit
• 320 ml víz
• 50 g olvasztott csokoládé
• 50 g sütőtökpüré
• 60 ml facsart narancslé
• 1 ek. méz (opcionális)

Hozzávalók 22 darabhoz:
• 200 g PaleoLét lisztvarázs + a szóráshoz
• 200 g reszelt Cheddar sajt (fehér, vörös)
• 2 db tojássárgája
• 100 g mangalicazsír
• 150 ml ToTu tej
• 6 g paleo sütőpor
• 2 g instant élesztő (opcionális)
• 2 tk. só (ízlés szerint)
• tojásfehérje a kenéshez
• reszelt cheddar sajt szükség szerint

Hozzávalók 2-3 személyre:
• 15 dkg bacon
• 1 csirkemellfilé (kb. 50 dkg)
• 1 fej brokkoli

Hozzávalók 4 darabhoz:
• 2 evőkanálnyi reszelt cukkini
• 2 evőkanálnyi szegfűgomba (fagyasztott/bármilyen gomba jó)
• 3-4 evőkanálnyi Yungas manióka liszt
• 2 tojás
• 1.5 dl növényi tej
• ásványvíz szűkség szerint
• 2 tk. peleolaj + a sütéshez

Hozzávalók 2 személyre:
• 2 db egész csirkemellfilé
• 1 tk. steak fűszersó
• 1 evőkanál peleolaj

Hozzávalók 22 cm-es formához:
• 5 tojás
• 25 dkg darált dió
• 15 dkg eritrit
• 5 ek. frissen facsart narancslé
• csipetnyi só
• 10 dkg paleo étcsokoládé
• 1 ek. kókuszolaj
• 5 dkg pörkölt törökmogyoró
• 5 dkg durvára aprított törökmogyoró

Hozzávalók 2-3 személyre:
• 5 db malacpofa
• kacsazsír szükség szerint
• fokhagyma, csilipaprika
• bors
• Maldon sóvirág (opcionális)

Hozzávalók 2-3 személyre:
• 50 dkg csirkemell
• 20 dkg bacon
• 15 dkg reszelt Cheddar sajt
• 15 dkg kockázott bacon szalonna
• 15 dkg füstölt főtt tarja kockára vágva
• 3 db tojás
• 3 ek. ToTu krém extra
• 3 ek. reszelt parmezán
• nyílgyökér liszt (szükség szerint)

Hozzávalók:
A mandulatejhez:
• 4 AP blansírozott mandula (a nagy)
• 1 tk. napraforgó lecitin
• 2 tk. só

Hozzávalók 4 személyre:
• 7 dkg ghee (tisztított vaj)
• 2 evőkanál olívaolaj
• 4 db 4 cm vastag borjúlábszár formára kötve
• nyílgyökérliszt szükség szerint 3 színes répa
• 3 szárzeller
• 3 db színes sárgarépa (fehér, lila)
• 0,5 zeller
• 1 fej hagyma
• 4 gerezd fokhagyma
• 2 ek. sűrített paradicsom
• 2 dl száraz fehérbor
• 3 dl alaplé (marha)
• 2 db babérlevél
• 1 tk. bazsalikom
• 1 tk. kakukkfű
• só (ízlés szerint)
• frissen őrölt bors (ízlés szerint)

Hozzávalók:
A kekszes alaphoz:
• 15 dkg paleós keksz/piskótamorzsa
• 1 tk. holland kakaó (opcionális)
• 8 dkg ghee/kókuszzsír

Hozzávalók 2 személyre:
• 40 dkg darált sertéshús
• 4 nagy db zsenge karalábé
• 1 közepes fej vöröshagyma
• 1/2 csomag NoCarb rizsszem tészta
• 1 db tojás
• 2 kk. őrölt bors
• 3-4 tk. só
• 2 tk. szárított kapor
• 1 púpozott ek. tápióka keményítő
• 4 dkg kacsazsír/kókuszzsír
• 200 g ToTu krém extra
• párcsepp citromlé
• 1/2 csokor petrezselyem

Hozzávalók 12 szelethez:
A piskótához:
• 2 db L tojás
• csipet só
• 2 ek. eritrit
• 2 ek. víz
• 2 púpozott ek. mandulaliszt

Hozzávalók 2-3 személyre:
• 1 tk. himalaya só
• 1 tk. őrölt fekete bors
• 1 teáskanál erős Pista
• 1 teáskanál dijoni mustár
• 2 evőkanál paleolaj
• 4 db csirkecombfilé
• nyílgyökér liszt
• 3 db tojás
• 1 kávéskanál paleo sütőpor
• 1 evőkanál parmezán sajt
• paleo kenyér morzsa szükség szerint

Hozzávalók:
• 300 g ToTu
• 250 g ToTu krém
• 6 g himalaya só ízlés szerint
• 10 g Tahini (opcionális)
• 10 g inaktív élesztő pehely (opcionális)
• késhegynyi béta karotin a szín miatt
• 150 g ghee
• 1 tk bio citromlé
• 80 g reszelt parmezán
• 40 g zselatin
• 200 ml ásványvíz

Hozzávalók 4 darabhoz:
• 2 db közepes cukkini reszelve (kb. 40 dkg)
• 2 db új sárgarépa reszelve
• 500 g darált hús (dagadó)
• 2 db tojás
• chili pehely ízlés szerint
• só ízlés szerint
• bors ízlés szerint
• 3 evőkanál PaleoLét lisztvarázs (szükség szerint)

Hozzávalók 1 személyre:
• 1/2 filézett csikemell
A páchoz:
• 1 tk. dijoni mustár
• 1 teáskanál Erős Pista
• 1 mokkás kanál fokhagymapor
• só,bors ízlés szerint
• 10 dkg friss spenót
• 1 evőkanál peleolaj
• 2 gerezd zúzott fokhagyma
• só ízlés szerint
• bors ízlés szerint
• 5 dkg kockázott bacon szalonna
• 10 dkg saját készítésű "cheddar sajt"
A tetejére:
• 5 dkg parmezán sajt
• 5 dkg reszelt cheddar sajt

Hozzávalók 2-3 személyre:
• 2 evőkanál kacsazsír
• 1 fej vöröshagyma
• 50 dkg pulykacomb
• 1 gerezd dundi fokhagyma
• só
• őrölt bors
• 1 paradicsom
• 1 kápia paprika
• 2 evőkanál ToTu krém extra
• egy kis víz

Hozzávalók 4 adag:
• 600 g kókuszjoghurt
• 1 ek. méz/agávészirup ízlés szerint
• 3-4 ek. meggylekvár (vagy egyéb lekvár)
• 1 ek. vanília kivonat

Hozzávalók 1 személyre:
• 240 g lazacfilé
• 1 ek. olívaolaj
• 1 gerezd fokhagyma
• só, bors
• kevés citrombors
• 70 g barna csiperke gomba reszelve
• 1 kisebb cukkini reszelve
• 1 maréknyi aszalt paradicsom és kápia paprika
• 1 tk. chili pehely
• 1 tojás
• 1-2 ek. paleo zsemlemorzsa szükség szerint
• 50 g cheddar sajt
• 50 g reszelt parmezán
• 1 ek. ToTu krém
• saláta a tálaláshoz (opcionális)

Hozzávalók:
• 100 g tápióka keményítő
• 25 g arany lenmagliszt
• 25 g mandulaliszt
• 25 g bambuszrost+ lisztezéshez
• 20 g útifűmaghéjliszt
• 1/2 tk. bors
• 12 g tojásfehérje por
• 4 g szódabikarbóna
• 4 g só
• 10 g olívaolaj
• 2 db M tojás (104 g)
• 20 fehérborecet
• 130 g meleg víz
• 25 g reszelt cheddar sajt
• 15 dkg szárított paradicsom, felaprítva
• friss bazsalikom, vékony csíkokra vágva

Hozzávalók 1 személyre:
• 1 db filézett csirkecomb
• só,bors ízlés szerint
• 1 kisebb fej vöröshagyma
• 1 gerezd fokhagyma
• 1 ek. kacsazsír
• 10 dkg leveles spenót (fagyasztott is lehet)
• 2 ek. totu krém extra
• 1 tk. nyílgyökér liszt
• 30 dkg sütőtök
• 1 tk. méz

Hozzávalók kb. 33 darabhoz:
• kb. 300 g PaleoLét lisztvarázs
• 1 kávéskanál só
• 1-2 tk. bors
• 1 tk. szódabikarbóna/paleo sütőpor (opcionális)
• 2 ek. totu krém extra
• 220 g kovász
• 200 g ToTu
• 4 db tojás
• 1 tk. kókuszvirágcukor (kompromisszum)
• 150 g tepertőkrém
• 50 g libatepertő frissen darálva
• 1 ek. dijoni mustár
• 1 ek. erős Pista
• 50 g reszelt cheddar sajt
• bambuszrost a nyújtáshoz
• 1 tojássárgája a kenéshez

Hozzávalók:
• 30 dkg darált csirkemell
• só, bors ízlés szerint
• 1-2 tk. fokhagymapor
• 10 dkg reszelt cheddar sajt
• 2 db jalapeno aprítva
• 1-2 ek. röfi morzsa
• 3 db M tojás
• röfi morzsa szükség szerint a fasírtgolyó forgatáshoz
• kacsazsír

Hozzávalók:
• 3 ek. kacsazsír/mangalicazsír
• 1 kisebb fej vöröshagyma
• 2 gerezd zúzott fokhagyma
• 60 dkg pulykacomb filé
• 1 ek. szárított parika, paradicsom
• só, bors ízlés szerint
• 1 tk. köménymag
• 1 tk. őrölt pirospaprika
• 1 kk. őrölt füstölt paprika
• 20 dkg kockázott bacon szalonna
• 50 dkg csíkokra vágott kelkáposzta
• 1/2 szelet sült csülök kenyér helyett

Hozzávalók:
• 50 dkg csirkemellfilé kockára vágva
• 2 ek. kacsazsír/kókuszzsír
• kisebb fél vöröshagyma csíkokra vágva
• 1/2 db sárga, piros paprika csíkokra vágva
• 1 gerezd fokhagyma apróra vágva
• só, bors ízlés szerint
• 300 g brokkoli

Hozzávalók:
• 1 db tonhal konzerv 80 g (lecsöpögtetve)
• 2 db "M" tojás
• 2 szál újhagyma karikára vágva
• 2 ek. Röfi ropi darálva
• 1-2 ek. parmezánsajt reszelve
• 1 tk. aszalt paradicsom
• 1 tk. szárított petrezselyem levél
• paprika karikára vágva sárga, piros
• reszelt cheddar sajt ízlés szerint

Hozzávalók:
• 300 g reszelt mozzarella
• 270 g mozzarella golyó aprítva
• 90 g reszelt parmezán
• 1 tk fokhagymapor
• Só ízlés szerint
• 3 db "S" tojás
• 1/4 tk xantan
• 1 maréknyi spenót

Hozzávalók 18 darabhoz:
• 185 g blansírozott mandula (kávé darálón darálva)
• 5 g só
• 4 g paleo sütőpor
• 1 tk fokhagymapor
• 2 tk chili pehely
• 1 ek. Erős Pista (opcionális)
• 1 ek dijoni magos mustár
• 2 tk útifű maghéj liszt
• 20 g NoCarb rostmix
• 50 g reszelt parmezán sajt
• 40 g kacsazsír
• 12 g Capriovus tojásfehérje por
• 1 db "S" tojás
• 2 db "S" tojás fehérje

Hozzávalók 6 személyre:
• 2 sütőben sült cékla, apró kockákra vágva
• 6 főtt tojás
• ½ fej lila káposzta, vékony csíkokra vágva
• ¼ fej fehér káposzta, vékony csíkokra vágva
• 1 fej jégsaláta tetszolegesre vágva
• 4 marék madársaláta
• 2 marék sárgarépa, julienne-re vágva

Hozzávalók 4 személyre:
• 4 közepes céklafej
• só, bors
• 1 ek. almaecet
• 1 fej fokhagyma
• 10 dkg kolozsvári vagy bacon szalonna
• 1 ek. mangalica- vagy libazsír
• 10 dkg madársaláta vagy bébispenót

Hozzávalók 4 személyre:
• 1-1,2 kg füstölt csülök
• kb. 1,5 l víz a főzéshez
• 3 dl víz a hígításhoz
• 1 kg leveszöldség: 4-5 szál sárgarépa, 2 szál fehérrépa, 10 dkg karalábé, 10 dkg zeller, 1 nagyobb vöröshagyma, 1 szál petrezselyem
• 1 kg káposzta
• 2 dkg só
• 2 dkg őrölt bors
• 4 dkg paprikapor – ízlés szerint lehet enyhén csípős is

Hozzávalók 4 személyre:
• 8 dkg inkább zsíros, mint húsos szalonna
• 1 nagy fej lilahagyma apróra vágva
• 3 gerezd zúzott fokhagyma
• 40 dkg pulykamellfilé felkockázva
• 1 babérlevél
• 1 tk. őrölt kakukkfű
• 1 tk. őrölt bazsalikom
• 1 tk. őrölt oregánó
• 20 dkg sütőtök
• 20 dkg karfiol rózsáira szedve
• 20 dkg brokkoli rózsáira szedve
• 1,5 l víz
• 1 csapott ek. só
• 10 dkg csiperke- vagy laskagomba, felszeletelve
• 1 ek. dijoni mustár

Hozzávalók (8-12 darabhoz):
A tortácskákhoz:
• 4 tojás
• 10 dkg kókuszreszelék
• 8 dkg gesztenyeliszt
• 6 dkg eritrit
• 0,5 dl kókusztej
• kevés kókuszliszt a díszítéshez

Hozzávalók 24 süteményhez:
• 6 M-es tojás
• 1 kk. citromlé
• 4 púpozott ek. mandulaliszt
• 1 kk. mézeskalács fűszerkeverék
• 1 kk. vaníliapor vagy vaníliaeszencia
• 1 ek. eritrit és sztívia keveréke
• 0,5 kg kezeletlen narancs (mérettől függően 3-4 darab)
• 1 lapos ek. konjakliszt
• 1 dl víz
• 5 dkg porxukor
• 4,5 centis átmérőjű muffinsütőforma
• 2 ek. paleolaj vagy kókuszolaj

Hozzávalók 2 pohárkrémhez:
A datolyakrémhez:
• 20 szem datolya kimagozva
• 1 ek. minőségi pálinka (elhagyható)

Hozzávalók 4 személyre:
• 50 dkg sertés kocsonyahús (pl. köröm, fül, farok, orr, bőrkék)
• 50 dkg marhacsont
• 1 nagy fej vöröshagyma
• 4 szál közepes sárgarépa meghámozva, egészben hagyva
• 3 szál petrezselyemgyökér meghámozva, egészben hagyva
• ½ fej közepes karalábé meghámozva, egészben hagyva
• 1 babérlevél
• 1 ek. só
• 4 cm friss gyömbér meghámozva, vékony karikákra vágva
• 1 kis csilipaprika egészben (elhagyható)
• 2 dl száraz, minoségi vörösbor (elhagyható)

Hozzávalók 14 darabhoz:
• 30 dkg párolt vagy sült sütőtökhús
• ½ kk. szódabikarbóna
• 1 tk. citromlé
• 1 csipet só
• 3 nagy tojás
• 3 dkg kókuszliszt
• 3 dkg eritrit
• kókuszzsír a sütéshez

Hozzávalók kb. 40 db:
• 20 dkg mandulaliszt
• 20 dkg szezámliszt
• 10 dkg lenmagliszt
• 10 dkg reszelt, érett kemény sajt
• 1 tk. szódabikarbóna
• 30 dkg kókuszzsír
• 1 dl mandulatej
• 1 tk. só

Hozzávalók 16 mézeskalácshoz:
• 2 tojás
• 4 dkg őrölt mandula (részlegesen zsírtalanított, blansírozott mandulából)
• 2 dkg finomra őrölt kókuszliszt
• 1 dkg útifűmaghéj
• 1 dkg lenmagliszt
• 7 dkg méz
• 2 dkg kókuszkrém
• 1 púpozott tk. mézeskalács-fűszerkeverék

Hozzávalók:
• 1 kg kicsit húsos kacsaháj megmosva, lecsepegtetve
• 20 dkg pecsenyekacsamáj alaposan megmosva, lecsepegtetve
• 4 tojás
• 4-4 ek. szezámmag-, tökmag- és gesztenyeliszt
• 1 csomag sütőpor
• só ízlés szerint
• kevés szezámmag a zsemle tetejére
• lila-, vörös- és fokhagyma vegyesen
• sótartó himalája sóval töltve
• 2 befőttesüveg (0,7 literes)
• 1 kockás konyharuha

Hozzávalók 4 személyre:
• 4 pisztráng
• só
• 1 citrom
• őrölt szerecsendió ízlés szerint
• 5 dkg tisztított, natúr pisztácia apróra vágva
• 20 dkg cukormentes, aszalt vörös áfonya
• 2 lime nyolcfelé vágva
• 1 narancs 4 szeletre osztva

Hozzávalók 4 személyre:
• 50 dkg levesnek való tyúkaprólék
• 1,5 l víz
• 1 fej vöröshagyma a külső héjával együtt
• 2 szál sárgarépa megtisztítva
• 1 szál petrezselyemgyökér megtisztítva
• 6 szem fekete bors
• 1 lapos ek. himalája só
• 1 marék petrezselyemlevél apróra vágva
• 4 fürjtojás

Hozzávalók 4 személyre:
• 4 nagyobb vagy 6 kisebb kacsacomb
• 1 tk. kacsazsír
• só, frissen őrölt bors
• 4 fokhagymagerezd, vékonyan szeletelve
• 1 dl száraz muskotályos bor (vagy almalé)
• 1 ek. balzsamecet
• 1 tk. Paleo-Sweet szirup

Hozzávalók 4 személyre:
• 50 dkg pulykamell
• 20 dkg natúr gesztenyemassza
• 20 dkg aszalt szilva (mag nélküli)
• 10-12 szelet bacon szalonna vagy sonka
• 1 csokor bazsalikomlevél
• só
• bors

Hozzávalók 4 adaghoz:
• 8 dl kókusztej
• 10 ek. holland kakaópor
• 6 ek. eritrit
• 1 kezeletlen narancs héja reszelve
• 1 tk. őrölt szegfűszeg

Hozzávalók kb. 6-7 darab palacsintához:
A palacsintához:
• 2,5 dkg nyílgyökérliszt
• 3 dkg olajtalanított mandulaliszt
• 5 nagy tojás
• 10 dkg kókusztej
• 1 dkg kókuszolaj

Hozzávalók 12 kekszhez:
• 2 tojás
• 20 dkg mandula
• 15 dkg aszalt füge
• 1 kk. szódabikarbóna
• 1 citrom reszelt héja

Hozzávalók 4 személyre:
• 10 dkg 90%-os csokoládé
• 1 kk. rum vagy rumaroma
• 5 ek. eritrit
• 2 dl kókusztejszín
• 1 dl szénsavas ásványvíz
• 3 kk. konjakliszt
• 3 dl áztatott kókuszreszelék
• 2 dl víz
• a tetejére pár szem mirelit gyümölcs

Hozzávalók 4 személyre:
• 4 vöröshagyma
• 6 nagy fokhagymagerezd
• 1 nagyméretű alma
• 1 csipet só, bors
• 2 ek. liba- vagy mangalicazsír
• ¼ tk. reszelt gyömbér
• 1 púpozott tk. adalékmentes mustár

Hozzávalók 14-15 darabhoz:
• 15 dkg cukormentes étcsokoládé
• 1,5 dl kókusztej
• 1 ek. Paleo-Sweet szirup
• 1 tk. reszelt narancshéj vagy 1-2 csepp narancsolaj
• 1 csipet vaníliaőrlemény
• 15 egész kávészem

Hozzávalók 4 személyre:
• 4 egész libacomb
• 2 fej vöröshagyma
• 4 gerezd fokhagyma
• 1 zöldpaprika
• só, bors

Hozzávalók 4 személyre:
• 5 közepes alma
• 1 dkg eritritpor
• 1 g fahéj
• 1,5 dl kókuszkrém
• 4,6 dl víz

Hozzávalók 6 nagy vagy 12 kisebb muffinformához:
Tészta:
• 6 M-es tojás
• 4-5 ek. eritrit
• 1 kk. citromlé vagy csipetnyi só a habhoz
• 6 ek. mandula-, makadámdió- vagy gesztenyeliszt (ezek nem olcsó lisztek, de esetleg pótolhatóak finomra őrölt kókuszreszelékkel is)
• 1 késhegynyi szódabikarbóna
• 1 ek. citromlé vagy 1 késhegynyi aszkorbinsav
• zsír és 1 ek. kókuszliszt a sütőformához

Hozzávalók 4 személyre:
• 1 nagyméretű sütőtök
• 250 g csiperkegomba
• 2 házi tojás
• só, bors
• 10 dkg apróra vágott házi szalonna
• 1 kis fej vöröshagyma
• 2 nagy fokhagymagerezd
• 2-3 ek. szezámpehely
• ¼ csokor petrezselyem
• 2 ek. kókuszzsír

Hozzávalók 2 adaghoz:
• 30 dkg sütőtök
• 2 gerezd zúzott fokhagyma
• 4 ek. kókusztej
• 10 ek. padlizsánkrém
• só, bors
• őrölt csili vagy szerecsendió ízlés szerint
• 2 tonhalkonzerv saját levében eltéve
• 10 dkg zöldsaláta
• 6 szem aszalt szilva
• ½ citrom vagy lime
• 2 ek. paprikakrém

Hozzávalók 2 személyre:
• 1 alma, kis kockákra vágva
• ½ narancs gerezdjei, apró kockákra vágva
• 20 dkg lilakáposzta, apróra vágva
• 1 kis fej lilahagyma, egészen apróra vágva

Hozzávalók 2 személyre:
• 2 piros héjú alma
• 7 dkg darált dió
• 2 ek. cukormentes sárgabaracklekvár
• ½ narancs kifacsart leve
• 1 tk. reszelt narancshéj
• 1 csipet őrölt fahéj
• 1 csipet őrölt szegfűszeg
• 1 ek. kókuszzsír

Hozzávalók 12 gombóchoz:
• 12 tojásfehérje vagy 400 g ToTu
• 2 tojás
• 4 dkg reszelt sütőtök
• 4 dkg blansírozott mandulaőrlemény
• 4 dkg finom szemcséjű kókuszliszt
• 1,4 dkg útifűmaghéjliszt
• 2,6 dkg eritritpor
• 2 csipet steviapor
• 2 dkg kókuszolaj

Hozzávalók 14 apró muffinhoz:
• 20 dkg sült sütőtök, felkockázva
• 3 tojás
• só, frissen őrölt bors
• 4 dkg puha mangalicazsír + a formák kikenéséhez
• 1 csipet őrölt koriander
• 1 csipet őrölt római kömény
• 1 csipet őrölt gyömbér
• 1 csipet őrölt szerecsendió
• 3 dkg kókuszliszt
• 3 dkg dióliszt (vagy makadámdióliszt)

Hozzávalók 4 személyre:
• 1 kb. 80 dkg-os, hosszúkás (kanadai) sütőtök
• 20 dkg kelbimbó
• 1 fej vöröshagyma
• 1 fej lilahagyma
• 1 fej fokhagyma
• 1 kk. szárított gyömbér por
• só, őrölt bors
• 1 ek. zsír

Hozzávalók 4 személyre:
• 1 ek. kókuszzsír
• 1 fej vöröshagyma, aprítva
• 1 nagy gerezd fokhagyma, aprítva
• 50 dkg sült sütőtökhús, darabolva
• 6 dl víz
• 2 dl kókusztej
• só
• őrölt fehérbors
• őrölt gyömbér
• őrölt kurkuma
• enyhén pirított tökmag

Hozzávalók 4 személyre:
• 1,5-2 l zöldség vagy csirke alaplé (attól függően, mennyire szeretnénk sűrű krémlevest)
• 2 ek. zsír
• 2 póréhagyma, felkarikázva
• 3-4 gerezd fokhagyma, aprítva
• 2 szál angol zeller, szeletelve
• ½ kisebb fej karfiol, rózsáira szedve
• 2 közepes fej brokkoli, rózsáira szedve
• 2 nagyobb marék bébispenótlevél, durvára vágva
• 1 nagy marék friss petrezselyem, durvára vágva + egy kevés a tálaláshoz
• 1 csipet őrölt szerecsendió
• frissen őrölt feketebors
• só

Hozzávalók 4 személyre:
• 1 kg vöröshagyma
• ½ fej fokhagyma
• 1 l szűrt víz
• 1 ujjnyi szelet kolozsvári szalonna
• ½ kk. só
• ¼ kk. őrölt szerecsendió
• ½ l kókusztej
• 4 házi tojás

Hozzávalók 4 személyre:
• 1 kg marha ritkacsont
• 50 dkg marhalábszár vagy Stefánia
• 2 fej vöröshagyma
• 3 gerezd fokhagyma
• 3 babérlevél
• 2 kis ág kakukkfű
• só, szemes bors
• 1 ek. zsír
• 2 sárgarépa
• 2 fehérrépa
• 1 zellergumó
• ¼ fej káposzta
• 2 db alufóliába csomagolt, sütoben egyben sült cékla, hámozva, felkockázva
• 1 citrom

Hozzávalók 4 személyre:
• 1 ek. kacsazsír
• 1 fej vöröshagyma, apróra kockázva
• 3 gerezd fokhagyma, aprítva
• 35 dkg csirke felsőcombfilé
• 3 sárgarépa
• 2 fehérrépa
• 1 karalábé
• 1 kicsi zeller
• 1 ek. dijoni mustár
• só
• bors
• 3-4 ág friss tárkonylevél
• 1 dl kesutejföl (10 dkg áztatott kesudióból és vízből előre elkészítendő)

Hozzávalók 4 személyre:
• 1 kis fej radicchio (vörös cikória)
• ½ fej lollo rosso (lila fodros saláta)
• 1 nagyobb cékla, hámozva, durvára reszelve
• 1 közepes lilahagyma, vékonyan szeletelve
• 2 ek. balzsamecet
• 2 ek. extra szűz olívaolaj
• pici só
• egy marék lila retekcsíra
• opcionális: ehető virág a díszítéshez

Hozzávalók 4 személyre:
• 5 dkg kókuszolaj
• 20 dkg ToTu krém
• só, törött bors
• 1-2 gerezd összezúzott fokhagyma
• 1 ek. finomra vágott friss zöldfűszer (petrezselyem, bazsalikom, kapor, kakukkfű)

Hozzávalók 4 személyre:
• 20 dkg ToTu krém
• 4 dkg finomra reszelt parmezán
• törött bors
• só
• 16 szelet vékonyra szelt sonka
• 1 marék brokkolicsíra
• rukkola

Hozzávalók 4 személyre:
• 1 kis fej lila káposzta
• 2 narancs
• ½ narancs leve
• 2 ek. balzsamecet
• 2 ek. olívaolaj

Hozzávalók 4 személyre:
A tésztához:
• 2 tojás
• 20 dkg blansírozott mandulaőrlemény
• 2 dkg útifűmaghéjliszt
• 1 tk. só
• 1 tk. apróra vágott rozmaring
• 1 tk. apróra vágott bazsalikom
• 2 gerezd zúzott fokhagyma
• 3 dkg kacsazsír/sertészsír

Hozzávalók 4 személyre:
• 4 tojás
• 2 tk. savanyúkáposzta-lé
• 1 tk. almaecet
• 7 dkg blansírozott mandulaőrlemény
• 1,5 dkg útifűmaghéj
• 2,5 dkg tápiókaliszt
• 5 g lenmagliszt
• 1,2 dkg kókuszliszt
• 3 tetszőleges probiotikumkapszula tartalma
• 1 púpozott tk. só
• ½ tk. szódabikarbóna
• ½ tk. borkősav
• 2 tk. apróra vágott rozmaring

Hozzávalók egy 20 cm-es pizzához:
• 10 dkg fott zeller, felkockázva
• 2 tojás
• 2 ek. szűz olívaolaj
• ½ tk. só
• ¼ kk. szódabikarbóna
• 1 tk. citromlé
• 1 kis gerezd fokhagyma, aprítva
• ½ kk. szárított oregánó
• 2 dkg őrölt arany lenmag
• 2 dkg kókuszliszt
• 2 dkg nyílgyökérliszt

Hozzávalók 4 személyre:
A májkrémhez:
• 2 ek. liba-, kacsa- vagy disznózsír
• 2 közepes fej vöröshagyma, kockára vágva
• 40 dkg tisztított csirkemáj
• 1 tk. tengeri só (Himalája só)
• kb. 1 ek. szárított, morzsolt majoránna
• kevés fekete bors

Hozzávalók 4 személyre:
• 3 egész tojás
• 2 nagyobb, jó érett banán
• ½ kk. fahéj
• 1 csipet sütőpor
• 4 tk. kókuszliszt (olajtalanított)
• ízlés szerint mazsola a díszítéshez

Hozzávalók 4 személyre, 12 kekszhez:
• 1 tojás
• 6 dkg reszelt alma
• 2,5 dkg eritrit
• 1,5 dkg lenmagliszt
• 3,5 dkg kókuszliszt
• 5 g útifűmaghéjliszt
• 1 kk. vaníliaőrlemény
• 5 tk. spenótpor
• 2 ek. kókuszolaj

Hozzávalók 4 személyre:
• 4 tojás
• ¼ tk. só
• 1 ek. libazsír
• 5 dkg adalékmentes gépsonka vagy sült füstölt sonka, aprítva
• 2 gerezd sült fokhagyma

Hozzávalók 4 személyre:
• 10 dkg kókuszliszt
• 2 körte vagy édes alma reszelve
• 4 közepes házi tojás
• 1 csipet só
• 1 ek. eritrit
• 1 ek. kókuszzsír
• 3 dl langyos kókusztej
• 1 vaníliarúd kikapart magjai
• 1 tk. almaecet
• ½ tk. szódabikarbóna


Hozzávalók 4 személyre:
• 50 dkg mélyhűtött szilva
• 1 kg darált pulykahús (lehet apróhúsból, de pulykamellből is)
• 1 nagy fej vöröshagyma, apróra vágva
• 3-4 gerezd fokhagyma, zúzva
• só és őrölt bors ízlés szerint
• 2-3 ek. őrölt fűszerpaprika (ennek egy része ízlés szerint lehet csípős)
• 2 M-es méretű tojás
• 1 ek. szezámpehely
• 50 dkg vegyes fott leveszöldség (répafélék, zeller, karalábé)
• só és eritrit a mártás fűszerezéséhez
• a díszítéshez citromfű vagy menta levél

Hozzávalók 4 személyre:
• 25 dkg sült vagy főtt cékla, csíkokra vágva

Hozzávalók 4 személyre:
• 1 l forró csont- vagy zöldségalaplé (érdemes már kora reggel vagy előző nap elkészíteni)
• 5-6 közepes csiperke felkockázva
• 1 marék szárított vargánya beáztatva, majd kinyomkodva és felaprítva (az áztatólevet leszűrjük, félretesszük)
• 1 nagy fej vöröshagyma, aprítva
• 3 ek. zsír
• só
• szeletelt fokhagymagerezd (díszítéshez)
• petrezselyemzöld, aprítva (díszítéshez)
• 2-3 ek. olaj vagy zsír

Hozzávalók:
• 4 nagy tojás
• 50 ml savanyúkáposzta-lé
• 50 ml víz
• 1,5 dkg kinyomkodott reszelt alma
• 6 dkg őrölt mandula (részlegesen zsírtalanított, blansírozott mandulából)
• 3 dkg arany lenmagpehely
• 1,7 dkg tápiókakeményítő
• 1,7 dkg útifűmaghéj
• 1 tk. só
• 1 tk. szódabikarbóna

Hozzávalók 4 személyre:
• 3 tojás sárgája
• 1 ek. mustár
• só, őrölt bors ízlés szerint
• 2 dkg eritrit
• 1 maroknyi áztatott kesudió
• 40 dkg füstölt lazacfilé (ebből 5-10 dekányit hagyjunk meg díszítésre)
• 1,5 dl kókuszolaj
• citromkarikák

Hozzávalók 4 személyre:
• 6-8 szelet harcsalé (kb. 1-1,5 cm vastagságú)
• ½ dl száraz fehérbor
• olívaolaj a sütéshez
• 1 fej tetszőleges (pl. fodros) saláta