Paleolit receptek
Kevert kenyér
Hozzávalók:
- 90gr amarántliszt
- 40gr szezámmagliszt
- 40gr tökmagliszt
- 30gr lenmagpehely
- 2tk só
- 1tk szódabikarbóna
- 3 tojás
- 1dl kókuszolaj vagy állati zsiradék
- 2dl víz
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók:
- 90gr amarántliszt
- 40gr szezámmagliszt
- 40gr tökmagliszt
- 30gr lenmagpehely
- 2tk só
- 1tk szódabikarbóna
- 3 tojás
- 1dl kókuszolaj vagy állati zsiradék
- 2dl víz
Elkészítés: a száraz hozzávalókat keverd össze majd a 3 tojássárgáját a vízzel és az olvasztott zsiradékkal szintén elkevered, ezután a két masszát összevegyíted. A tojásfehérjéből kemény habot készítesz, majd hozzá adod a tojásos lisztes alaphoz.
Kizsírozott tálba öntöd és 175 ◦C –on 45 percig kell sütni.