Paleolit receptek
Málnás ribizlikrémleves
Hozzávalók 4 személyre:
• 20 dkg málna
• 20 dkg ribizli
• 10 dkg eritrit
• ½ kk. őrölt fahéj
• 4 dl víz
• 1 dl Cocomas kókuszkrém
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók 4 személyre:
• 20 dkg málna
• 20 dkg ribizli
• 10 dkg eritrit
• ½ kk. őrölt fahéj
• 4 dl víz
• 1 dl Cocomas kókuszkrém
A tejszínhabhoz:
• 2 dl Cocomas kókuszkrém
• 1 dl víz
• eritrit ízlés szerint
Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés:
A málnát, a ribizlit, az eritritet és a fahéjat felfőzzük a vízzel, majd botmixerrel turmixoljuk.
Sűrű szitán átpasszírozzuk, hogy ne maradjanak benne magok, és selymes-krémes állaga legyen, majd hozzákeverjük a kókuszkrémet.
A tejszínhabhoz a kókuszkrémet habszifonba öntjük, hozzáadunk 1 dl vizet, és ízlés szerint porított eritritet.
Hűtve, pár szem málnával és mentalevéllel tálaljuk.
Buzás Anett receptje