Paleolit receptek

Málnás ribizlikrémleves

2020.04.30 15:32
Málnás ribizlikrémleves

Hozzávalók 4 személyre:
• 20 dkg málna
• 20 dkg ribizli
• 10 dkg eritrit
• ½ kk. őrölt fahéj
• 4 dl víz
• 1 dl Cocomas kókuszkrém

A tejszínhabhoz:
• 2 dl Cocomas kókuszkrém
• 1 dl víz
• eritrit ízlés szerint

Elkészítési idő: 30 perc


Elkészítés:
A málnát, a ribizlit, az eritritet és a fahéjat felfőzzük a vízzel, majd botmixerrel turmixoljuk.
Sűrű szitán átpasszírozzuk, hogy ne maradjanak benne magok, és selymes-krémes állaga legyen, majd hozzákeverjük a kókuszkrémet.
A tejszínhabhoz a kókuszkrémet habszifonba öntjük, hozzáadunk 1 dl vizet, és ízlés szerint porított eritritet.
Hűtve, pár szem málnával és mentalevéllel tálaljuk.

Buzás Anett receptje