Paleolit receptek
PaleoLét Toscan Pizza
Hozzávalók:
A tésztához:
• 155 g Toscan Pizza lisztkeverék
• 20 g sertészsír
• 3 db tojás
• 100 ml Totu tej szükség szerint
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók:
A tésztához:
• 155 g Toscan Pizza lisztkeverék
• 20 g sertészsír
• 3 db tojás
• 100 ml Totu tej szükség szerint
Az öntethez:
• 200 g ToTu krém extra
• só, bors ízlés szerint
• 1 tk. dijoni mustár
• 1 dundi zúzott fokhagyma
A feltéthez:
• 200 g fehér és barna csiperke gomba
• 2 kisebb fej lilahagyma
• 2 db újhagyma
• 100 g kolozsvári szalonna
• 100 g sóban érlelt marhasonka
• 100 g reszelt cheddar sajt
• 50 g reszelt parmezán
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összekeverjük (nokedli állagú a tészta), egy pizzasütőformába öntjük, elsimítjuk. 200 fokra előmelegített sütőben 10 percig elősütjük. Közben a lilahagymát csíkokra, a zöldhagymát karikára vágjuk, a gombát szeletekre. Elkészítjük az öntetet a totu krém extrát összekeverjük a fokhagymával, a díjoni mustárral, ízestjük sóval borssal, kb a 2/3-át az elősütött pizzára símitjuk, rápakoljuk a feltéteteket, a tetejére maradék totu-t pöttyökbe rárakjuk és reszelt sajttal megszórjuk. 15-20 percig sütjük.
Mojzes Éva receptje
https://mojzeske.blogspot.com/