Paleolit receptek
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók 4 személyre:
• 2 alma
A bundázáshoz:
• 25 dkg főtt tojásfehérje
• 4 kisebb tojás
• 2 ek. nyílgyökérliszt
• 2 tk. olvasztott kókuszolaj
• 2-3 ek. eritrit
• fahéj
A sütéshez:
• kókuszolaj
A tálaláshoz:
• kókusztejszínből készült hab
• porrá őrölt eritrit
• fahéj
Elkészítési idő: 25 perc
Elkészítés:
A bunda valamennyi hozzávalóját turmixgépben egynemű, csomómentes, sima masszává dolgozzuk. Az almák magházát eltávolítjuk, és 1 centi vastag szeletekre vágjuk őket. A masszába mártogatjuk a gyümölcsdarabokat, majd a közepes hőmérsékletűre melegített kókuszolajban mindkét oldalukat aranybarnára sütjük. Fahéjas eritrittel és kókuszhabbal kínáljuk.
A bő zsiradékban sült finomságok között régi kedvenc a bundás alma, amit fahéjas „porcukorral” megszórva akár egy ünnepi menü részeként is tálalhatunk.
Szabó Anita receptje