Paleolit receptek
Túlélőgombóc
Hozzávalók 20 gombóchoz:
• 10 dkg aszalt sárgabarack
• 4 dkg mazsola
• 7 dkg fekete cseresznye
• 3 dkg blansírozott mandula
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók 20 gombóchoz:
• 10 dkg aszalt sárgabarack
• 4 dkg mazsola
• 7 dkg fekete cseresznye
• 3 dkg blansírozott mandula
Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés:
A hozzávalókat aprítógépbe dobjuk, majd rövid idő alatt homogenizáljuk. Gombócokat gyúrunk belőle, és már fogyaszthatjuk is, ráadásul légmentesen záródó dobozban, hűtve hosszú ideig eláll, és nem veszít ízéből, állagából.
Tegyük fel, hogy lakatlan szigetünkön húsban és zöldfélében bővelkedünk, már csak az édesség iránti vágyunkat kell csillapítani: ez esetben a túlélogombóc ideális útitárs.
Sinka Judit receptje