Paleolit receptek

NoCarb B&B sülthagymás bagett

2021.12.02 14:00
NoCarb B&B sülthagymás bagett

Hozzávalók 2 darabhoz:
• 175 g NoCarb B&B por
• 30-40 ml kókuszolaj

• 350 ml víz
• 2 közepes db vöröshagyma
• 1 teáskanál só
• 1 csipet bors

 

Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, a kókuszzsíron aranybarnára pirítjuk, hűlni hagyjuk. Az összes hozzávalót a pirított hagymával együtt összedolgozzuk, a tészta állaga nagyon könnyű, 2 részre osztjuk, vizes kézzel hosszúkás formára hengereljük, bagett sütőformára rakjuk, pengével ferdén hosszanti irányban több helyen bevágjuk. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30-40 perc alatt készre sütjük.  

Mojzes Éva receptje
https://mojzeske.blogspot.com/