Paleolit receptek
NoCarb B&B sülthagymás bagett
Hozzávalók 2 darabhoz:
• 175 g NoCarb B&B por
• 30-40 ml kókuszolaj
• 350 ml víz
• 2 közepes db vöröshagyma
• 1 teáskanál só
• 1 csipet bors
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók 2 darabhoz:
• 175 g NoCarb B&B por
• 30-40 ml kókuszolaj
• 350 ml víz
• 2 közepes db vöröshagyma
• 1 teáskanál só
• 1 csipet bors
Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, a kókuszzsíron aranybarnára pirítjuk, hűlni hagyjuk. Az összes hozzávalót a pirított hagymával együtt összedolgozzuk, a tészta állaga nagyon könnyű, 2 részre osztjuk, vizes kézzel hosszúkás formára hengereljük, bagett sütőformára rakjuk, pengével ferdén hosszanti irányban több helyen bevágjuk. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30-40 perc alatt készre sütjük.
Mojzes Éva receptje
https://mojzeske.blogspot.com/