Hozzávalók 8 db-hoz:
• 225 g NoCarb kakaós muffin por
• 50 ml peleolaj
• 150 g eritrit
• 320 ml víz
• 50 g olvasztott csokoládé
• 50 g sütőtökpüré
• 60 ml facsart narancslé
• 1 ek. méz (opcionális)
A mázhoz:
• 150 g paleo étcsokoládé
• 20 g kókuszzsír
• kókuszreszelék a szóráshoz szükség szerint
Elkészítési idő: 40 perc + hűtés
Elkészítés:
A muffin port egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a hozzávalókat, krémes állagúra turmixoljuk. Mini kenyérformába kanalazzuk a masszát. Előmelegített sütőben, 180 fokon 45 percig sütjük (tűpróba). Hagyjuk kihűlni, a gőz felett felolvasztott csokiba mártjuk, és kókuszreszelékbe hempergetjük.
Szeletelve is finom lekvárral reggelire, vacsorára.