Paleolit receptek
Expressz szörp háromféle bogyós gyümölcsből
Hozzávalók 4 személyre:
• 1-1 marék friss, jó érett szezonális bogyós gyümölcs (pl. eper, meggy, áfonya)
• édesítő ízlés szerint (elhagyható)
• 1 l víz
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók 4 személyre:
• 1-1 marék friss, jó érett szezonális bogyós gyümölcs (pl. eper, meggy, áfonya)
• édesítő ízlés szerint (elhagyható)
• 1 l víz
Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés:
A gyümölcsöket közepes lángon kb. 15-20 percig pároljuk, majd ízlés szerint édesítjük. Az egészet leturmixoljuk, és átpasszírozzuk. Körülbelül négyszeres mennyiségű vízzel hígítva poharakba töltjük.
Megesik, hogy az ember már unja a vizet, a teákat és a smoothie-kat... Az épp szezonális bogyós gyümölcsök, illetve azok keverékei a legjobb alapanyagok egy nagyon gyorsan elkészíthető, egészséges szörphöz.
Somogyi Anita receptje