Paleolit receptek
Parasztreggeli
Hozzávalók 4 személyre:
• 60 dkg csicsóka
• 20 dkg füstölt kolbász
• 10 dkg füstölt szalonna
• 1 nagy fej vöröshagyma
• 8 tojás
• 1-2 ek. zsír
• törött bors
• só
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók 4 személyre:
• 60 dkg csicsóka
• 20 dkg füstölt kolbász
• 10 dkg füstölt szalonna
• 1 nagy fej vöröshagyma
• 8 tojás
• 1-2 ek. zsír
• törött bors
• só
Elkészítési idő: 25 perc
Elkészítés:
A megtisztított, vékony karikára vágott csicsókát kevés zsíron megpirítjuk. A csíkokra vágott szalonnát külön edényben zsírjára sütjük, hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, és üvegesre pirítjuk. Beletesszük a karikára vágott kolbászt. Sóval, törött borssal ízesítjük. Ráöntjük a kevés sóval felvert tojást, és ízlés szerinti állagúra sütjük, végül a pirított csicsókára téve tálaljuk.
Kiadós, tartalmas, és nem utolsó sorban nagyon ízletes reggeli, amivel lendületesen indulhat a nap, és több órára energiát ad.
Szabó Anita receptje