Blog

03
Júl

Maga a paleolit életmód azt jelenti, hogy visszatérünk a kőkori ételekhez. Na jó, nem a mamutra és a hasonló húsokra gondolunk, de igenis van néhány modern élelmiszer, ami egyáltalán nem tesz jót az emberi szervezetnek. Ezek kiiktatásával rengeteget tehetünk az egészséges életért és azért, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ismerjük is meg röviden a paleolit életmódot!

06
Máj

A paleo diéta alapja, hogy minden a szervezetre káros élelmiszert kiiktatunk a mindennapjainkból. Mindezt azért, hogy egészségesen étkezzünk és éljünk. A glutént tartalmazó gabonafélék mellett a burgonyát is hanyagolnunk kell az étrendünkből. A továbbiakban arról lesz szó, miért kerüljük a burgonya bármilyen formában történő fogyasztását.

28
Ápr

A paleo diéta lényege, hogy minden olyan élelmiszernek búcsút intünk a mindennapokban, amelyek mesterséges adalékanyagokat vagy a szervezetre káros összetevőket tartalmaznak.

 

22
Ápr

A paleolit diétára a mai napig sokan tekintenek fogyókúrás módszerként, pedig ennél sokkal többről van szó. A paleolit étrend követése sokkal inkább életmód. Rengeteg olyan élelmiszert kell kiiktatnunk a mindennapjainkból, amelyekben káros anyagok, tápérték nélküli összetevők vannak.