Életmódmagazin

Kedves Olvasónk!

2014. november 28-án megjelent a Paleolit Életmódmagazin 2014 évi negyedik száma.

Új számunk kiemelt témája a glutén és a rák. Mindkettő igen aktuális. A glutén kapcsán megvizsgáltuk, ajánlott-e 4-6 hónapos korban a csecsemőknek kekszet, babapiskótát vagy bármi gluténtartalmú ételt adni abból a célból, hogy a csecsemő szervezete "hozzászokjon" a gluténhez.

A rákról szóló cikkünkben összefoglaltuk, hogyan előzhető meg a rák, és mit tehetünk, ha már kialakult. Részletesen foglalkozunk azzal, miért lehet akár életmentő is a deutériumcsökkentett víz fogyasztása, akár megelőzésként, akár a betegség kialakulása után.

Kiemelt írásunk a Mikulás dilemma, azaz mit mondjunk nyiladozó értelmű gyermekünknek. Erőltessük a Mikulás hiedelem fennmaradását, vagy menjünk elébe az elkerülhetetlennek, és mi ébresszük rá gyermekünket a rideg valóságra.

Folytatódik a Paleo gyermek és a Tudatos ősember és az Alapanyagok sorozatunk. Megismerkedhetünk egy testtartás javító módszerrel, ami természetesen megint csak az ősidőkbe nyúlik vissza. Bemutatjuk Kovács Péter szkander bajnokot, aki a paleóval éri el világsikereit.

Receptoldalainkon ezúttal csak csokidesszertek receptjeit és elkészítési módjait adjuk közre, gondolva arra, hogy a közelgő Mikuláskor és karácsonykor tudjuk mivel meglepni szeretteinket és megvendégelni rokonainkat és barátainkat.

Rendelje meg a paleocentrum.hu webáruházban!

Paleolit Életmód Magazin megrendelése