Paleolit receptek
Parmezános ToTukrémes sonka brokkolicsírával
Hozzávalók 4 személyre:
• 20 dkg ToTu krém
• 4 dkg finomra reszelt parmezán
• törött bors
• só
• 16 szelet vékonyra szelt sonka
• 1 marék brokkolicsíra
• rukkola
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók 4 személyre:
• 20 dkg ToTu krém
• 4 dkg finomra reszelt parmezán
• törött bors
• só
• 16 szelet vékonyra szelt sonka
• 1 marék brokkolicsíra
• rukkola
Elkészítési idő: 10 perc
Elkészítés:
A ToTu krémet összekeverjük a parmezánnal, a törött borssal és a sóval. Egy teáskanálnyi krémet a sonkára kenünk, majd feltekerjük. Rukkola- és brokkolicsírával fogyasztjuk.
Érdemes kipróbálni a sonkatekercs meleg változatát is, egész különleges!
TIPP:
Meleg reggelit varázsolhatunk belőle, ha a megtöltött sonkákat 30-60 másodpercre 750 wattra állított mikróba tesszük.
Szabó Anita receptje