Paleolit receptek
Töltött csirkemell balzsamecetes salátával
Hozzávalók 4 személyre:
A csirkéhez:
• 4 csirkemellfilé
• 10 dkg ToTu krém
• 4 vékony szelet parmezán
• 4 vékony szelet sonka
• 4-5 ek. fokhagymás Coconut Secret aminószósz
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók 4 személyre:
A csirkéhez:
• 4 csirkemellfilé
• 10 dkg ToTu krém
• 4 vékony szelet parmezán
• 4 vékony szelet sonka
• 4-5 ek. fokhagymás Coconut Secret aminószósz
A salátához:
• 4 szívsaláta
• 2 gránátalma
• balzsamecet ízlés szerint
Elkészítési idő: 40 perc
Elkészítés:
A csirkemelleket két lapra vágjuk. Egyenként sózzuk, borsozzuk, majd meglocsoljuk a fokhagymás aminószószzal. Kis ideig hagyjuk pácolódni. A húsokat megkenjük a ToTu krémmel, rájuk tesszük a sonkát és a sajtot. Összegöngyöljük a hússzeleteket, és hőálló tálba tesszük őket. Ráöntjük a páclevet, 175 fokra előmelegített sütőben, fóliával lefedve 15 percig, majd a fóliát eltávolítva, a húsokat megfordítva további 10 percig sütjük. A salátához felszeleteljük a szívsalátát, megszórjuk a gránátalmamagokkal, végül meglocsoljuk a balzsamecettel és egy kevés fokhagymás aminószósszal. Tányérra rendezgetve a hússzeletek mellé tálaljuk.
Mezei Elmira receptje