Paleolit receptek

Mozzarellas, parmezános, spenótos laposkenyér

2021.02.04 16:51
Mozzarellas, parmezános, spenótos laposkenyér

Hozzávalók:
• 300 g reszelt mozzarella

• 270 g mozzarella golyó aprítva
• 90 g reszelt parmezán
• 1 tk fokhagymapor
• Só ízlés szerint
• 3 db "S" tojás
• 1/4 tk xantan
• 1 maréknyi spenót

 

 

Elkészítés:

A hozzávalókat összedolgozzuk az aprított mozzarella golyót villával szétnyomkodjuk. Szilikonos sütőpapírra halmozzuk enyhén vizes kézzel tetszőlegesen formázzuk. Előmelegített 180 fokos sütőben sütőben aranybarnára sütjük. Pizzavágóval csíkokra vágjuk. Tetszőleges mártogatóssal kínáljuk. Pizza alapnak is finom, csak a spenótot kihagyjuk.

Mojzes Éva receptje
https://mojzeske.blogspot.com/