Paleolit receptek

Uborkás mini fasírtrolád

2022.05.26 15:17
Uborkás mini fasírtrolád

Hozzávalók 2 személyre:
A fasírthoz: 

• 40 dkg darált hús (marha, sertéshús vegyesen)
• só, bors
• 2 evőkanál NoCarb daramix
• 1 fej hagyma apróra vágva
• 3 gerezd zúzott fokhagyma
• 2 tojás
• só, bors ízlés szerint
• 1 kk. dijoni mustár
• édes pirospaprika
• paleolaj a sütéshez

A töltelékhez:
• 
8 db 8-10 cm-es csemegeuborka


Elkészítés:

Egy tálba a darált húst az összes hozzávalóval összekeverjük, 8  részre osztjuk, a masszát ellapítjuk és a közepére helyezzük az uborkát, nedves kézzel hengert formázunk, hogy a hús jól befedje az uborkát. Az olajat felmelegítjük és a roládokat minden oldalán aranybarnára sütjük. Ferdén kettévágjuk, salátával tálaljuk.

 

Mojzes Éva receptje
https://mojzeske.blogspot.com/