Paleolit receptek
Alma-szeder lekvár
Hozzávalók 2 közepes üveghez:
• 45 dkg fekete szeder
• 40 dkg idared/jonatán alma hámozva, apróra kockázva
• 3 dkg 4×-es édesítő
• 1 ek. citromlé
• 1 mokkáskanál konjakliszt
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók 2 közepes üveghez:
• 45 dkg fekete szeder
• 40 dkg idared/jonatán alma hámozva, apróra kockázva
• 3 dkg 4×-es édesítő
• 1 ek. citromlé
• 1 mokkáskanál konjakliszt
Elkészítési idő: 40 perc
Elkészítés:
A szedret és az almát feltesszük főni az édesítővel és a citromlével. Kb. 30 perc után eloltjuk a lángot, belekeverjük a konjaklisztet, üvegekbe töltjük, és fejre állítva hagyjuk kihűlni. Hűtőszekrényben biztonságosan eláll hetekig.
Gyönyörű színe van, és mennyei finomság! Mi palacsintatölteléknek vagy natúr kókuszjoghurtba keverve szeretjük a legjobban.
Mezei Elmira receptje