Paleolit receptek
Szegfűszeges-narancsos csokoládékrém
Hozzávalók 4 adaghoz:
• 8 dl kókusztej
• 10 ek. holland kakaópor
• 6 ek. eritrit
• 1 kezeletlen narancs héja reszelve
• 1 tk. őrölt szegfűszeg
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók 4 adaghoz:
• 8 dl kókusztej
• 10 ek. holland kakaópor
• 6 ek. eritrit
• 1 kezeletlen narancs héja reszelve
• 1 tk. őrölt szegfűszeg
Elkészítési idő: 8 perc
Elkészítés:
Egy nagyobb lábasban melegítsük fel a kókusztejet, keverjük hozzá a kakaóport, végül pedig az eritritet. Húzzuk le a tűzhelyről, még mielőtt felforrna, majd adjuk hozzá a narancshéjat és a szegfűszeget, és töltsük 4 tálkába. Tálalásig hűtőben vagy szobahomérsékleten tároljuk.
Tipp: A kezeletlen narancs héja nem tartalmaz növényvédő szert, így bátran ajánlom fűszerként. Ha nem tudjuk beszerezni, a krémhez kevert kevés frissen facsart narancslével bolondíthatjuk meg a desszertet.
Nagyon bosszantó tud lenni, ha az ünnepi menü fogyasztása során már a desszert előtt jóllakunk. Emiatt most fölösleges aggódnunk: ez az ebédet megkoronázó krém valószínűleg az utolsó cseppig el fog fogyni a poharakból.
Posta Renáta receptje