Paleolit receptek
Házi paleo mustár
Hozzávalók:
- 20g mustármag
- 0,5dl víz
- 1ek. fehérborecet
- kakukkfű
- petrezselyem
- só
- bors
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók:
- 20g mustármag
- 0,5dl víz
- 1ek. fehérborecet
- kakukkfű
- petrezselyem
- só
- bors
A 20 g mustármagot mákdarálón ledaráljuk, kb. 0,5 dl vizet és 1 evőkanál fehérbor ecetet adunk hozzá. A mustármag darálása helyett használhatunk mustármaglisztet is, hogy felgyorsítsuk a munkafolyamatot. 4 órát kell állni hagyni, hogy ne legyen csípős. Ezután lehet sózni, borsozni, és esetleg fűszerezni szárított kakukkfűvel és petrezselyemmel.
Forrás: PaleoVital