Paleolit receptek
Kolbászos-spenótos tojásfelfújt
Hozzávalók 4 személyre:
• 1 ek. kacsazsír
• 8 tojás
• 12 kolbászkarika
• 20-20 bébispenótlevél
• 8 kocka érett sajt (opcionális)
• só
• bors
• kerámia felfújtformák
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók 4 személyre:
• 1 ek. kacsazsír
• 8 tojás
• 12 kolbászkarika
• 20-20 bébispenótlevél
• 8 kocka érett sajt (opcionális)
• só
• bors
• kerámia felfújtformák
Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés:
Kacsazsírral kizsírozzuk a szufléformákat. Aprítógépbe dobunk 20 spenótlevelet, ráütjük a tojásokat, majd sózzuk, borsozzuk és homogenizáljuk. A szufléformákba 5-5 spenótlevelet, 3-3 kolbászkarikát, opcionálisan sajtot dobunk, majd 20-25 perc alatt, 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.
Gyors és zöldségdús reggelit varázsolhatunk családunk asztalára a tojásfelfújt választásával. A kevés zöldségfélét fogyasztó gyermekek számára is ideális lehet, hisz bőségesen válogathatunk a felhasználható lehetőségek közül, a tojást akár céklával, répával, cukkinivel stb. is összeturmixolhatjuk.
Sinka Judit receptje