Paleolit receptek
Vaníliás gesztenyefelfújt
Hozzávalók 4 adaghoz:
• 20 dkg natúr gesztenyemassza
• 8 dkg porított eritrit
• 80 ml kókusztej
• 2 nagy tojás
• frissen őrölt vanília
• 4 ramekin (kis méretű tűzálló edény)
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók 4 adaghoz:
• 20 dkg natúr gesztenyemassza
• 8 dkg porított eritrit
• 80 ml kókusztej
• 2 nagy tojás
• frissen őrölt vanília
• 4 ramekin (kis méretű tűzálló edény)
Elkészítési idő: 20 perc
Elkészítés:
A gesztenyemasszát kiolvasztjuk, simára keverjük az eritrittel, a kókusztejjel, valamint a tojásokkal. Vaníliával bőven fűszerezzük, és elosztjuk négy kizsírozott ramekin között. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 15 percig sütjük. Melegen tálaljuk.
Gyors és egyszerű desszert a gesztenye szerelmeseinek. Gyümölcsmártással vagy kompóttal, illetve friss gyümölcssalátával kínálhatjuk.
Laurien Van Noortwijk receptje