Hozzávalók:
• 150 g Nocarb kakaós muffin alap
• 320 ml víz
• 30 ml paleolaj/kókuszolaj
• 130 g darált eritrit
A kókuszkrémhez:
• 1/2 l házi kókusztej + a szűrlemény
• 6 dkg frissen darált kókuszreszelék
• 6 dkg eritrit
• 1 teáskanál Gál Glicin
• 10 dkg kókuszszír
• 200 g ToTu krém
• 1 teáskanál konjac liszt
A csokimázhoz:
• 10 dkg paleo étcsokoládé
• 2 evőkanál kókuszzsír
• 200 ml kókuszkrém
• édesítő ízlés szerint.
• 3 evőkanál goji bogyó (opcionális)
• 1 maréknyi dió, pisztácia, kesudió
Elkészítés:
A tésztához az összes hozzávalót turmixgépben vagy késes aprítóban összeturmixoljuk. Sütőpapírral bélelt 35x35 cm-es tepsibe símitjuk, előmelegített sütőben kb. 12-15 perc alatt megsütjük (tűpróba). Közben elkészítjük a kókuszkrémet. Az összes hozzávalót egy nyeles edényben felforraljuk, majd amikor kihűlt összeforgatjuk a ToTu krémmel, és a kókuszzsírral egyneművé dolgozzuk, félretesszük. A csokimáz hozzávalóit gőz felett felolvasztjuk, állandó keverés mellett besűrítjük. A piskótát darabokra csipkedjük, egy jénaiba piskóta, kókuszkrém, goji bogyó, dió és a csokikrémmel rétegezzük, kanállal összeforgatjuk, majd a tetejére ráöntjük a maradék csokikrémet, megszórjuk kesudióval, dióval, pisztácival, fogyasztásig hűtőben tároljuk.