Hozzávalók 4 személyre:
- 4 nagy szelet tarja
- 1 dl kókuszolaj
- 2 kk. csili
- 1 kk. őrölt kömény
- 1 kk. őrölt bors
- 1 kk. borsikafű
- 1 kk. fokhagymapor
- 1 kk. oregánó
- 1 kk. őrölt szerecsendió
A grillzöldséghez:
- 15 dkg cukkini
- 15 dkg sárgarépa
- 15 dkg karfiol
- 15 dkg hagyma
- 15 dkg gomba
- 15 dkg piros kaliforniai paprika
- só
- kókuszolaj
Elkészítési idő: 30-40 perc
Elkészítés:
A fűszereket összekeverjük a kókuszolajjal. A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, és megkenjük a kókuszolajban elkevert fűszerek keverékével. Állni hagyjuk, hogy a hús kellőképpen ízes legyen.
Közben elkészítjük a zöldségeket: Összevágjuk, megsózzuk és a kókuszolajon megsütjük őket. Ha elkészültünk a zöldségekkel, a csilis tarját kontaktgrillben megsütjük.
A házi grillpácnál nincs is jobb, hiszen abszolút a saját ízlésünk szerint válogathatjuk össze hozzá a fűszereket. Nálunk a csípősség, pikánsság előnyben!