Paleolit receptek

Csilis forró csokoládé

2018.02.22 11:54

Hozzávalók (2 adaghoz):
• 10 dkg 85 %-os étcsokoládé aprítva
• 1,5 dl kókusztej
• 1,5 dl ToTu tej
• 1 csipet csilipor (ízlés szerint)
• eritrit, ízlés szerint

 

Elkészítési idő: 5 perc 


Elkészítés: 
A csokoládét apróra tördeljük. A kókusz- és ToTu tejet egy kisebb lábosban felmelegítjük és a csokoládét beleszórjuk. Addig kevergetjük, míg teljesen fel nem olvad. A csilivel ízesítjük, két csészébe öntjük és forrón tálaljuk. Tetszés szerint édesítjük.

Egy hideg napon semmi nem tud jobban átmelegíteni, mint egy csésze forró csokoládé. Hát még ha egy kis csilivel van megbolondítva!

csilis forró csokoládé