Viszonteladóknak

A Paleocentrum Kft. nagykereskedelmi tevékenységet is végez. A webáruházban így kereskedők, viszonteladók is vásárolhatnak. Viszonteladóként olyan vállalkozás adhat le megrendelést, akinek érvényes adószáma, valamint működési engedéllyel rendelkező üzlethelyisége van.

A viszonteladói regisztráció módja:

1) Válassza a "Regisztráció" menüpontot és töltse ki a megjelenő online űrlapot!

2) Az "Egyéb adatok" rovatban válassza a "Viszonteladói regisztráció" opciót! Ismételten adja meg az adószámát és az üzlet működési engedélyének számát!

3) Nyomja meg az űrlap alján a "Regisztráció" gombot!

4) Munkatársunk ellenőrzi az Ön által megadott adatokat és értesítést küld a viszonteladói státusz megadásáról, vagy esetleges megtagadásáról.

5) Figyelem! Az űrlap hiányos kitöltése esetében semmilyen értesítést nem küldünk. Ebben az esetben a regisztráció normál vásárlói státuszban marad.

6) A viszonteladói státusz beállításáról szóló értesítést követően - a regisztráció során megadott e-mail címmel és jelszóval - beléphet a rendszerbe és vásárolhat az érvényes viszonteladói árakon. A rendszerbe való belépéskor már ezeket az árakat látja majd.

7) A minimum rendelés összege nettó 20.000 Ft. Viszonteladók számára a kiszállítás 50.000 Ft feletti megrendelések esetében és 40 kg össztömeg alatt ingyenes. Ezen értékhatár alatt 1.499 Ft. Amennyiben a megrendelés össztömege meghaladja a 40 kg-ot, akkor két, vagy több csomagban kerül feladásra.

 

REGISZTRÁCIÓ >>>