Hozzávalók:
• 120-130 g Anyasüti sütemény variációk lisztkeverék
• 1 db tojás
• 60 g alma/cukkini reszelve és lekvárral
• 1 tk fahéj
• csipet só
• pár csepp citromlé
• 60 g kókuszolaj
• darált eritrit (opcionális a szóráshoz)
Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk és lereszeljük. A lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a többi hozzávalót és összegyúrjuk, ha túl lágy lenne, adunk hozzá a lisztkeverékből, akkor jó a tészta, ha nem ragad a kezünkhöz, frissen tartó fóliába csomagoljuk és a hűtőbe rakjuk 25 percig. Kiszúróval formázzuk. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20-25 perc aranybarnára sütjük. Porított eritrittel esetleg megszórhatjuk. A keksz ropogós, mindenmentes sárgabaracklekvárral is finom.