Paleolit receptek
Banános palacsinta málnaszósszal
Hozzávalók 12 darabhoz:
- 1 közepes banán
- 3 tojás
- 3 dl natúr mandulatej Vegital növényi ital-automatával
- 2 dkg kókuszliszt
- 2 dkg zöldbanánliszt
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók 12 darabhoz:
- 1 közepes banán
- 3 tojás
- 3 dl natúr mandulatej Vegital növényi ital-automatával
- 2 dkg kókuszliszt
- 2 dkg zöldbanánliszt
A szószhoz:
- 20 dkg málna átpasszírozva
- 5 dkg eritritpor
- 1 ek. útifűmaghéj
- 1 csipet vanília
Elkészítési idő: 35 perc
Elkészítés:
A banánt a tojásokkal és a mandulatejjel simára turmixoljuk, és csomómentesen elkeverjük benne a kétféle lisztet. A sütőt előmelegítjük 220 fokra, a folyékony tésztát egy lapos, nagy, non-stick sütőfóliával vagy szilikonlappal kibélelt sütőlapra öntjük, egyenletesen eloszlatjuk, és kb. 25-30 percig sütjük. Egy nagy, kerek fánkszaggatóval köröket vágunk ki belőle és a málnaszósszal tálaljuk. A szószhoz simára keverjük az összetevőket.
A palacsintakészítés e módja nagyon kényelmes, mert nem kell egyenként sütögetni őket, és végig a készülő finomság mellett állni.