EzerJóFű

Az EzerJóFű Gyógynövény Kft. egy tudatos, küldetéssel bíró, az emberek egészségét szolgáló vállalkozás. Termékeink az első lépéstől az utolsóig „énkezűleg”, féltő gondoskodással készülnek. Az összes felhasznált növényi alapanyag méregmentes.

Vadon gyűjtött gyógynövények - EzerJóFű

A gyógynövényeket vadon gyűjtjük és termesztjük hazánk egyik legtisztább vidékén, Göcsejben. Nálunk a termesztés, a gyűjtés és a felvásárlás is ellenőrzötten BIO.

Saját területünkön Természetes Egyensúly Fenntartó Művelést folytatunk. 

EzerJóFű tinktúrái, kivonatai = füvek, fák, virágok generációkon átívelő tudása kis üvegcsékbe rejtve.

Kígyó formájú gyógynövény kertünkben az érdeklődők megismerkedhetnek a termeszthető gyógynövényekkel, ehető virágokkal, vadon termő zöldségfélékkel, valamint a zalai gyümölcsészet és a biokertészet ősi kultúrájával, melynek tradícióit folytatjuk.

Részt vehetnek gyógynövény túráinkon. Megpihenhetnek Galóca vendégházunkban a boncodföldei Nagy-hegyen.

Meghívásra, szívesen elmegyünk előadásokat tartani a gyógynövények, az egészséges táplálkozás, csíráztatás csodálatos világáról. 

Megtisztulhatnak a tisztító böjtök alkalmával, ahol minden nap ajándék az egészséges, tiszta élet felé.

Gyermeki lélekkel szórakozhatnak Öko gyermektáborainkban, Életmód táborainkban és Kézműves workshopjainkon.

A káptalantóti piacon is találkozhatnak velünk az árnyas fák rejtekében, az EzerJóFű Porta standján és a belső kertben a BIOKOCSMÁBAN ihatnak egy jó zöld turmixot, frissen préselt levet és ehetnek nyers, egészséges étkeket.

Jó egészséget kívánunk az EzerJóFű csapata nevében!