Paleolit receptek
Avokádómajonézes füstöltlazac-tekercs
HOZZÁVALÓK 4 főre:
• 2 db érett avokádó
• 1⁄2 citrom leve
• 1 tk. mustár
• só, bors
• 1 szál korianderzöld, aprítva
• 3-4 szál metélőhagyma, aprítva
• 12 szelet füstölt lazac
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
HOZZÁVALÓK 4 főre:
• 2 db érett avokádó
• 1⁄2 citrom leve
• 1 tk. mustár
• só, bors
• 1 szál korianderzöld, aprítva
• 3-4 szál metélőhagyma, aprítva
• 12 szelet füstölt lazac
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 15 perc
Az avokádót botmixer segítségével turmixoljuk össze az ízesítőkkel és a fűszerekkel, majd a masszát töltsük a lazacszeletekbe. Hűtsük be, és már tálalhatjuk is.
Előételként és főételként is megállja a helyét. Családbarát karácsonyi különlegesség. A gyermekek is könnyedén elkészíthetik, így felértékelődött fogásként kerül az asztalra.
Sinka Judit receptje