Paleolit receptek
Pisztáciás-aszalt szilvás „ricottagolyók”
Hozzávalók (12 darabhoz):
- 20 dkg ToTu
- 8 dkg ToTu krém
- 6-8 szem aszalt szilva aprítva
- 8 dkg sós, pörkölt pisztácia durvára darálva
Ügyfélszolgálat: +36-1/919-0019
Ügyfélszolgálat: +36-1/919-0019
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók (12 darabhoz):
- 20 dkg ToTu
- 8 dkg ToTu krém
- 6-8 szem aszalt szilva aprítva
- 8 dkg sós, pörkölt pisztácia durvára darálva
Elkészítési idő: 15-20 perc
Elkészítés:
A ToTut botmixerrel krémes állagúra dolgozzuk a ToTu krémmel, hozzáadjuk az apróra vágott aszalt szilvát, és öszszekeverjük. Kézzel diónyi golyókat formázunk, és a durvára darált pisztáciába forgatjuk őket.
Nagyon finom, pár perc alatt elkészíthető finomság, ami ajándéknak sem utolsó! A bevonathoz használt magvak és aszalt gyümölcsök ízlés szerint variálhatók.