Paleolit receptek

Tonhalas lepény röfi morzsával

2021.02.11 15:06
Tonhalas lepény röfi morzsával

Hozzávalók:
• 1 db tonhal konzerv 80 g (lecsöpögtetve)

• 2 db "M" tojás
• 2 szál újhagyma karikára vágva
• 2 ek. Röfi ropi darálva
• 1-2 ek. parmezánsajt reszelve
• 1 tk. aszalt paradicsom
• 1 tk. szárított petrezselyem levél
• paprika karikára vágva sárga, piros
• reszelt cheddar sajt ízlés szerint

Elkészítés:

A konzervről a levét leöntjük, villával összenyomkodjuk , majd hozzáadjuk a tojásokat összekeverjük a többi hozzávalóval. Serpenyőben kevés kacsazsíron 1 ek-nyi. halmot rakunk, formázzuk, készre sütjük. A kisült lepények közzé és a tetejére reszelt cheddar sajtot szórunk, mikróba ráolvasztjuk a sajtot petrezselyem levéllel, karikára vágott újhagymával díszítjük.

Mojzes Éva receptje
https://mojzeske.blogspot.com/