Paleolit receptek
Rablónyárs húsos szalonnával és hagymákkal
Hozzávalók 1 kiadós adaghoz:
• 40 dkg hagyományosan füstölt szalonna
• 50 dkg lila- és vöröshagyma vegyesen
• 2 fej fokhagyma gerezdjeire bontva, hámozatlanul
• nyársak
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók 1 kiadós adaghoz:
• 40 dkg hagyományosan füstölt szalonna
• 50 dkg lila- és vöröshagyma vegyesen
• 2 fej fokhagyma gerezdjeire bontva, hámozatlanul
• nyársak
Elkészítési idő: 6 perc
Elkészítés:
Kockázzuk fel a szalonnát. A vörös- és lilahagymát tisztítsuk meg a külső héjától, és vágjuk nyolcfelé. A fokhagymát szedjük gerezdjeire, ám hagyjuk rajta a külső héját. Váltakozva húzzuk nyársakra az alapanyagokat, forrósítsunk fel egy nagy serpenyőt, és süssük ropogósra a nyársakat.
Posta Renáta receptje