Hozzávalók 4 személyre:
• 5 dkg kókuszolaj
• 20 dkg ToTu krém
• só, törött bors
• 1-2 gerezd összezúzott fokhagyma
• 1 ek. finomra vágott friss zöldfűszer (petrezselyem, bazsalikom, kapor, kakukkfű)
A tálaláshoz:
• paleokenyérszeletek
• vékonyan szeletelt érlelt sonka
• 1/2 doboz hagymacsíra
Elkészítési idő: 10 perc
Elkészítés:
A felolvasztott, de nem meleg kókuszolajjal simára keverjük a ToTu krémet. Ízesítjük a sóval, a törött borssal, az összezúzott fokhagymával és a zöldfűszerekkel. Paleokenyérre kenve, sonka szelettel a tetején, hagymacsírával megszórva fogyasztjuk.
A hagymacsíra csípős levelei, a zöldfűszeres „krémsajt”, a sonka és egy jó paleokenyér reggelinek, uzsonnának vagy hideg vacsorának is tökéletes választás lehet.
Szabó Anita receptje