Hozzávalók 4 személyre:
• 1 kisebb fej karfiol
• 1 db padlizsán
• só, bors ízlés szerint
• NoCarb rost sütőmix a panírozáshoz
• 4 -5 db tojás
• NoCarb panír
• paleolaj/kókuszzsír a sütéshez
• Totu krém extra
• párcsepp citromlé
• 1 tk. fokhagyma granulátum
Elkészítési idő: 40 perc
Elkészítés:
A karfiolt megtisztítjuk, majd rózsáira bontjuk. Sós vízben félpuhára főzzük. A padlizsánt meghámozzuk és felszeleteljük, majd megmossuk és egy tálba tesszük. Sózzuk, borsozzuk, pár percig állni hagyjuk. Ezt követően leöntjük a levét. Amíg fő a karfiol, előkészítjük a rostot, felverjük a tojásokat, és a NoCarb panírt. Ha kellőképpen megpuhultak a karfiolrózsák, kiszedjük a vízből. Miután kihűltek, bepanírozzuk a padlizsánszeleteket is majd forró olajban kisütjük. Mikor minden oldalról megsült, kiszedjük egy papírtörlővel bélelt tányérra. Fokhagymás Totu krém extrával kínáljuk.