Hozzávalók 35 darabhoz:
• 25 dkg manioka liszt
• 10 dkg marhafaggyú / ghee (tisztított vaj)
• 1 ek. dijoni magos mustár
• 1 kk só ízlés szerint
• 1 tk. paleo sütőpor
• 16 dkg reszelt Grana padano sajt / cheddar sajt
• 0,5 dl hideg víz szükség szerint
Elkészítés:
Összekeverjük az átszitált lisztet a sütőporral, sóval, a mustárral és a finomra reszelt sajttal. Hozzáadjuk a hideg marhafaggyút / gheet, szükség szerint a hideg vizet apránként hozzáadva összegyúrjuk a tésztát. kb. 30 percre hűtőbe rakjuk. Kb. 1/2 cm vastagságúra kinyújtjuk, majd keksz kiszúróval kiszúrjuk. Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 12 perc alatt aranybarnára sütjük.