Paleolit receptek
Avokádós kaszinótojás
Hozzávalók 10 tojáshoz:
- 2 érett avokádó
- 10 főtt tojás
- 1 kis csokor metélőhagyma (25-30 szál)
- 1 lime leve
- só, bors ízlés szerint
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók 10 tojáshoz:
- 2 érett avokádó
- 10 főtt tojás
- 1 kis csokor metélőhagyma (25-30 szál)
- 1 lime leve
- só, bors ízlés szerint
Elkészítési idő: 20 perc
Elkészítés:
A főtt tojásokat hosszában félbevágjuk. A sárgájukat óvatosan kivesszük, ügyelve rá, hogy a fehérjék épek maradjanak. Az avokádót és a főtt tojások sárgáját aprítógépbe tesszük, és krémmé turmixoljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott metélőhagymát, a lime levét, a sót és a borsot, aztán tovább keverjük. Habzsák segítségével a tojásfehérjébe töltjük a krémet.
A kaszinótojás igazi klasszikus, sokak kedvence. Majonézmártás nélkül lényegesen egyszerűbb elkészíteni, kiváló vendégváró.