Egyedi technológiával, saját recept alapján készült, magyar, kézműves termék, kolumbiai kakaóvajjal, kókusztejjel, kék spirulina algával és édesítőszerrel.
Hogy hogyan jött létre a ChocoArtz vegán táblás csokoládéja?
Egyszerűen fogtuk magunkat, és mindazt kivettük egy hagyományos csokoládé összetevői közül, amelyek károsak lehetnek az egészségre, allergiát okozhatnak, vagy egyszerűen úgy gondoltuk, hogy egy valódi csokoládé enélkül is tökéletes: a finomított cukrot, a tejport (és minden állati eredetű hozzávalót), az emulgeálószereket, a mesterséges ízanyagokat és színezékeket, a hidrogénezett növényi zsírokat.
Összetevők: Kakaóvaj, kókusztejpor, eritrit, szárított goji (5%) és vörösáfonya (áfonya, almalésűrítmény, napraforgóolaj) (5%), Phycocyanin-por (spirulinakivonat), steviol-glikozidok.
Összes kakaó-szárazanyag: legalább 45%
Átlagos tápértékadatok |
/100 g |
Energia |
2632 kJ | 637 kcal |
Zsír |
59 g |
- amelyből telített zsírsavak |
41 g |
Szénhidrát |
24 g |
- amelyből cukrok |
8,5 g |
Rost |
0,4 g |
Fehérje |
2,4 g |
Só |
0,04 g |