Egyedi technológiával, saját recept alapján készült, magyar, kézműves termék, nyomelemekkel, és omega-3 zsírsavakkal (alfa-linolénsav, ALA). Cinkben, rézben, szelénbenés omega-3-ban gazdag innováció.
Hogy hogyan jött létre a ChocoArtz vegán táblás csokoládéja?
Egyszerűen fogtuk magunkat, és mindazt kivettük egy hagyományos csokoládé összetevői közül, amelyek károsak lehetnek az egészségre, allergiát okozhatnak, vagy egyszerűen úgy gondoltuk, hogy egy valódi csokoládé enélkül is tökéletes: a finomított cukrot, a tejport (és minden állati eredetű hozzávalót), az emulgeálószereket, a mesterséges ízanyagokat és színezékeket, a hidrogénezett növényi zsírokat.
Egy hazai csokoládé-különlegesség, amelyben a kókusztejes ízvilág találkozik a lenmag crunchy roppanós élményével.
A cink, a réz és a szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A szelén és a cink hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. A cink hozzájárul a normál látás, a csontozat és a bőr, valamint a normál szellemi működés fenntartásához és az idegrendszer normál működéséhez.
Összetevők: kakaóvaj, kakaómassza, kókusztejpor (kókusztej, maltodextrin),lenmag crunchy* (17%) (csíráztatott sárgalenmag*,Lactobacillus casei-vel fermentált, stabilizált barnarizs korpa*, almaszirup*, nyomelemek), eritrit, szteviol-glikozidok.
*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Összes kakaó-szárazanyag: legalább 58%
Átlagos tápértékadatok |
/100 g |
Energia |
2352 kJ | 569 kcal |
Zsír |
53 g |
- amelyből telített zsírsavak |
34 g |
Szénhidrát |
15 g |
- amelyből cukrok |
3,5 g |
Rost |
7,7 g |
Fehérje |
8 g |
Só |
0,05 g |