Gyulladáscsökkentő étrend és életmód Rubin Eszter - Farkas-Boross Zita

Rohanó, stresszes hétköznapjainkon kapkodva étkezünk, nagyarányú szénhidrát- és cukorfogyasztás mellett étrendünk javarészt feldolgozott, tartósított élelmiszerekből áll. Az alapanyagok kiválasztásakor nem követjük az évszakok és napszakok változását, késő este is bőségesen vacsorázunk, sokat nassolunk, és így folyamatosan dolgoztatjuk az inzulinháztartásunkat. Az esti étkezések megzavarják a biológiai folyamatainkat, az alváshoz és ezáltal a szervek és sejtek regenerálódásához nélkülözhetetlen biokémiai rendszereinket. Ráadásul folyamatos információáradattal terheljük a szimpatikus idegrendszerünket és ezáltal hormonműködésünket. 

3 999 Ft (3 809 Ft+ÁFA)
RRP: 4 999 Ft (4 761 Ft+ÁFA) Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Egységár: 3 999 Ft/db (3 809 Ft/db+ÁFA)
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről