Michio Kushi: Rákmegelőző és gyógyító diéta

Michio Kushi (1926) a makrobiotika legismertebb jelenkori kutatója és tanítója. A japán-amerikai fiatalember az 1950-es években kezdte az Egyesült Államokban oktatni a távol-keleti gyökerekből sarjadt korszerű makrobiotikát. Michio Kushi több tucat könyv szerzője, a Kelet-Nyugat Alapítvány, a Kushi Alapítvány és az Egy Békés Világ Alapítvány létrehozója és elnöke, aki rákellenes tevékenységéért tudományos és amerikai törvényhozási, valamint ENSZ-elismerésben is részesült. Michio Kushi az Egyesült Államokban, Brookline Massachusettsben él, és a közelben van a nevét viselő intézet, amely a makrobiotikus elmélet és gyakorlat világközpontja. Emberek ezrei tanulták ott a makrobiotika alapjait és sok százan az elmélyültebb ismereteket, amelyek sarokköve annak átérzése, hogy az ember egyéniségét, viselkedését miként formálja a környezete, ezen belül a táplálék, amelyet elfogyaszt.

2 890 Ft (2 752 Ft+ÁFA)
RRP: 3 400 Ft (3 238 Ft+ÁFA) Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Egységár: 2 890 Ft/db (2 752 Ft/db+ÁFA)
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről