A szőlőlé kizárólag a következő szőlőfajtákból származik: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta, Fortana és Montuni.
A “Two Leaf” kategóriát az A.I.B (Assaggiatori Italiani Balsamico – Italian Balsamic Tasters) által meghatározott osztályozással látták el.
Közepes viszkozitás jellemzi, tökéletes saláták, marinátok és grillek számára.
Összetevők: borecet*, szőlőlé koncentrátum*, forralt szőlőlé*
*Ökológiai termesztésből.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia 344 kJ/ 81 kcal
- Zsír: 0 g
- Ebből telített zsírsav: 0 g
- Szénhidrát: 19,5 g
- Ebből cukor: 16 g
- Fehérje: 0,7 g
- Só: 0 g
- Rost: 1 g
Származási hely: Olaszország