A porban lévő nátrium a kiváló minőségű Guérande tengeri sóból származik, de a Daily típusú elektrolitpor jó mennyiségű káliumot és magnéziumot is tartalmaz. Egy csipetnyi C-vitamin teszi teljessé a receptet.Egy adag mindössze 5,5 kalóriát tartalmaz. Vegán termék.Nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket vagy adalékanyagokat.
Felhasználási javaslat:
Egy adagolókanál (5 g) naponta 1-4 alkalommal vízzel (4-6 dl) elkeverve.
Tápanyagtáblázat:
|
5 g
|
20 g
|
|
|
Kálium
|
317 mg
|
1 268 mg
|
15 - 63 %*
|
|
Magnézium
|
94 mg
|
375 mg
|
25 - 100 %*
|
|
C-Vitamin
|
132 mg
|
528 mg
|
165-660 %*
|
|
Nátrium
|
153 mg
|
612 mg
|
|
* Javasolt napi bevitel
Tárolás: Szobahőmérsékleten, szárazon és fénytől védve
Készült: Finnország
Páramentesítőszert tartalmaz, amelyet nem szabad fogyasztani. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet vagy az egészséges életmódot. A napi ajánlott adagot nem szabad túllépni. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Adatok:
- ízletes, friss, lime ízű szomjoltó
- optimális folyadékegyensúly
- kevesebb nátrium, több kálium
- mindennapi folyadékpótláshoz
- erős izzadáson kívül is
- Guérande tengeri sóból
- káliummal és magnéziummal
- egy csipetnyi C-vitaminnal
- egy adag csak 5,5 kalória
- mesterséges édesítőszerek és adalékanyagok nélkül
- Vegán termék
Összetevők:
Kókuszvíz, kálium-glükonát, savanyúságot szabályzó anyag (almasav), magnézium-malát, Guérande tengeri só, kalcium-aszkorbát (C-vitamin), természetes aroma, koncentrátum (sáfrányvirág, spirulina), édesítőszer (szteviol-glikozoidok szteviából)
Hatás:
regeneráció, fókuszáltság, folyadákegyensúly, folyadékpótlás, hidratáltság
Felhasználáshoz tanács:
Az elektrolit italpor megkeményedhet, amennyiben a termék az életciklusa során bármilyen mértékű nedvességnek ki van téve. Ilyen előfordulhat a szállítási vagy tárolási körülményeknek köszönhetően, illetve ha a gyártás nyáron, meleg időben történik. A por beszilárdulása annak is köszönhető, hogy a termékeinkben nem használunk semmilyen mesterséges adalékot, mint csomósodásgátlót, ami megakadályozná, hogy az italpor szemcséi ne álljanak egybe.
A megkeményedett termék minőségileg azonos a por állagú változattal, azonban nehezebb a felhasználása. A helyzet megoldására egy úgynevezett “durva feldolgozásra” van szükség, hogy az italpor ismét porszerűvé váljon.
Fogj egy vajazókést és azzal a mozdulatsorral mintha jeget vágnál, kezd el “széttörni” az egybeállt italport. Rövidesen a tömb kisebb darabkákra foszlik tovább, majd még kisebb darabokra, végül újra por állagúvá válik. Ezután az italpor megint könnyedén felhasználható a megszokott adagolás szerint.