A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-t tartalmazó kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és az aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui biotermelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A gyártási folyamat teljesen megőrzi a kakaó tápértékét minden adalék nélkül.
Rendkívül egészséges, íz- és illatélményével is elvarázsol bennünket, az ORAC skálán előkelőbb helyetfoglal el, mint a kategóriájában vezető Acai bogyó. Glikémiás indexe alacsony, nem tartalmaz glutént, élesztőt és cukrot. Fogyókúrázók, vegánok és vegetáriánusok is fogyaszthatják. Desszertek, sütemények, reggelik ízesítéséhez, illetve kakaó, vagy forró csokoládé készítésére is kiválóan alkalmas.
Bio, Vegán, Tartósítószermentes, BSE/TSE mentes, GMO mentes, Nem besugárzott, Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, Allergénmentes, Élelmi rostban gazdag, Nátriummentes/Sómentes
Egy adag = 10-15g ízlés szerint
Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen tároljuk!