Az almaecet népszerű háziszer. Az emberek évszázadok óta használják főzésre és orvoslásra. Sokan állítják, hogy számos egészségügyi panaszt enyhíthet.
Az almaecet különféle egészségi tulajdonságokkal rendelkezik, beleértve az antimikrobiális és antioxidáns hatásokat. Sőt, bizonyítékok sugallják, hogy olyan egészségügyi előnyökkel járhat, mint például a fogyás elősegítése, a koleszterin- és a vércukorszint csökkentése, a cukorbetegség tüneteinek enyhítése.
Az almaecet az almacukor ecetsavvá történő erjesztésével készül, amely az ecet fő összetevője és ez felelős az egészségügyi előnyeiért.
Az ecet elsődleges összetevője – az ecetsav – elpusztíthatja a káros baktériumokat, illetve megakadályozhatja azok szaporodást, korábban fertőtlenítő- és természetes tartósítószerként is alkalmazták.
Az almaecet ígéretesnek bizonyult az inzulinérzékenység javításában és az étkezés utáni vércukorszint csökkentésében.
Tanulmányok azt sugallják, hogy az ecet fokozhatja a teltségérzetet és segít a kevesebb kalóriabevitelben, ami súlycsökkenéshez vezethet.
Összetétel : térfogatnövelő szer: maltodextrin; almaecet (savtartalom: 35%); kapszulahéj: szarvasmarha zselatin
Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Nem
besugárzott; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírszegény; Fehérjeforrás
Hatóanyag-tartalom a termék napi adagjában: Egy adag = 2 kapszula
almaecet 35% savtartalommal 160 mg