A BioMenü BIO Matcha tea por Japánban, a Camellia Sinensis cserje legkiválóbb tealeveleiből, különleges termesztési eljárással készül. Egyedülálló, enyhén kesernyés ízű klasszikus, amely a közel egy évezredes japán Matcha tea szertartások zamatait és harmóniáját idézi otthonunkba. Fogyasztható egy deci vízhez 2-3 teáskanállal adva, de a krémesebb változat elérése érdekében 7-8 teáskanálnyi mennyiség ajánlott. A leveles teákkal ellentétben a Matcha por teljes mértékig feloldódik a vízben, így a lehető legnagyobb élvezettel tapasztalhatjuk különleges ízét és egészségügyi előnyeit.
Élelmiszer-összetevőként és természetes élelmiszer-színezékként egyaránt használható. GMO mentes, nem tartalmaz adalékanyagokat és nem allergizál.
Felhasználás: Teaként, vagy turmixokhoz, joghurthoz, reggeli zabpehelyhez, süteményekhez, tésztaételekhez is keverhető.