Összetevők: Édesítőszer: eritrit, Holland típusú 22% zsírtartalmú kakaó, sűrítőanyag: konjac liszt, aroma: mentol kristály, édesítőszer: sztívia
Elkészítés:
- A zacskó tartalmát öntse egy lábasba!
- Folyamatos keverés közben adjon hozzá fél liter tejet (magtej, vagy bármilyen növényi tej használható)!
- Tegye fel főni, majd közepes lángon folytonos kevergetés mellett főzze, amíg besűrűsödik!
- Adagolja a kész pudingot vízzel öblített tálkákba!
Tápanayag tartalom |
100g pudingpor |
1 zacskó (50g pudingpor) |
1 elkészített adag* (kb. 130-140g) |
Energia |
162 kcal |
81 kcal |
67,87 kcal |
Zsír |
8,52g |
4,26g |
1,69g |
-melyből telített zsírsavak |
3g |
1,5g |
0,5g |
Szénhidrát |
4g |
2g |
5,22g |
-ebből cukor |
0,6g |
0,3g |
5g |
Fehérje |
6,16g |
3,08g |
6,52g |
Élelmi rostok |
22g |
11g |
2,75g |
*Az adatok 1 adag kész pudingra vonatkoznak.