Összetevők: Édesítőszer: eritrit, Holland típusú 22% zsírtartalmú kakaó, sűrítőanyag: konjac liszt, édesítőszer: sztívia
Elkészítés:
- A zacskó tartalmát öntse egy lábasba!
- Folyamatos keverés közben adjon hozzá fél liter tejet (magtej, vagy bármilyen növényi tej használható)!
- Tegye fel főni, majd közepes lángon folytonos kevergetés mellett főzze, amíg besűrűsödik!
- Adagolja a kész pudingot vízzel öblített tálkákba!
Tápanayag tartalom |
100g pudingpor |
1 zacskó (50g pudingpor) |
1 elkészített adag* (kb. 130-140g) |
Energia |
154 kcal |
77 kcal |
74,25 kcal |
Zsír |
7,4g |
3,7g |
1,8g |
-melyből telített zsírsavak |
4,4g |
2,2g |
1,8g |
Szénhidrát |
3,2g |
1,6g |
6,27g |
-ebből cukor |
0,2g |
0,1g |
6g |
Fehérje |
7,32g |
3,66g |
4,66g |
Élelmi rostok |
19g |
9,5g |
2,37g |
*Az adatok 1 adag kész pudingra vonatkoznak.