A kolumbiai kakaó találkozása a valódi kókusztej teltségével és a ropogós szamócaszeletekkel és a kókuszchipsszel.
Egyedi technológiával, saját recept alapján készült, magyar, kézműves termék.
Hogy hogyan jött létre a ChocoArtz vegán táblás csokoládéja?
Egyszerűen fogtuk magunkat, és mindazt kivettük egy hagyományos csokoládé összetevői közül, amelyek károsak lehetnek az egészségre, allergiát okozhatnak, vagy egyszerűen úgy gondoltuk, hogy egy valódi csokoládé enélkül is tökéletes: a finomított cukrot, a tejport (és minden állati eredetű hozzávalót), az emulgeálószereket, a mesterséges ízanyagokat és színezékeket, a hidrogénezett növényi zsírokat.
Összetevők: Kakaómassza, kakaóvaj, kókusztejpor (kókusztej, maltodextrin), eritrit, kókusz chips, liofilizált szamóca, stevia
Összes kakaó szárazanyag tartalom: 58%
Allergén információ:
Állati eredetű terméket, tejszármazékot, tojást, szóját, zellert nem tartalmaz. Tejfehérje- és laktózmentes termék. Az üzembe diófélék bekerülnek.
Átlagos tápértékadatok |
/100 g |
Energia |
2452 kJ | 594 kcal |
Zsír |
57 g |
- amelyből telített zsírsavak |
38,5 g |
Szénhidrát |
15 g |
- amelyből cukrok |
4 g |
Rost |
4,9 g |
Fehérje |
5,2 g |
Só |
0,06 g |