Swanson Édesgyökér kapszula
A készítmény 450 mg porított édesgyökeret (Glycyrrhiza glabra) tartalmaz kapszulánként. Az édesgyökér hozzájárulhat a gyomor egészséges működéséhez, a köhögés csillapításához, az egészséges testzsír összetétel fenntartásához testmozgás mellett.
Hatóanyagai elsősorban légúti megbetegedések és gyomorpanaszok kezelésére alkalmasak. Leggyakrabban köhögés és torokfájás ellen használják, nagyon sok meghűlés elleni, köhögéscsillapító szerben megtalálható. Fokozza a váladék kiválasztását a légúti rendszerben, kezeli a hurutot. A gyomorban védőréteget képezve különféle emésztési zavarokra, gyomor- és nyombélfekélyre, savtúltengésre, görcsoldásra, puffadásra, túlzott bélgázképződésre ajánlott. Az emésztés mellett szabályozza a zsigeri, belső szervekben található zsírok mennyiségét, ezért zsírcsökkentőként is fogyasztják.
Miben segít az édesgyökér?
- Hatóanyagai segítenek fenntartani a nyálkahártyák normál működését a gyomorban és a vékonybélben.
- Az édesgyökér és kivonatai segíthetnek megőrizni a gyomor és a belek nyálkahártyáinak épségét, valamint egészséges működésüket. Ezáltal támogathatják a refluxmentes egészségi állapotot, segíthet csillapítani a gyomorfekély kellemetlen tüneteit.
- Segíthet a légutak egészségében illetve a légzőrendszeri kellemetlenségének kiküszöbölésében
Hatóanyagtartalom 1 kapszulában:
Összetevők:
porított drogszárítmány: édesgyökér, zselatin, emulgeálószer: mikrokristályos cellulóz, hordozó: magnézium-sztearát, csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid.
Napi ajánlott mennyiség:
1 kapszula
A felhasználnálási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!
Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.